bloggerfy

söndag 31 oktober 2010

Söndagsmiddag

Nu ska jag och pappa över till våra grannar och äta lite mat, det ska sitta fint haha ;) Har varit hemma hos mamma en stund, följde med och handlade och sånt. Fick ett par nya vantar eftersom mamma lånade mina gamla för ett tag sedan och sen försvann dom, hur nu det gick till haha. Men nu har jag ett nytt par alla fall!

 I morgon ska jag och pykkis sola, vet att man inte ska göra sånt jag gör det ju inte hela tiden direkt. Men ni anar inte hur blek jag blir på vintern. Jag ser ut som värsta liket haha, inte roligt så det är därför jag gör det just nu. Annars brukar jag aldrig göra det!

Nej nu måste vi över till grannarna hörs sen, puss!

Killerheels!

söndag

Hejsan! Jag och Lykke missade sista tåget igår haha. Men det var något fel med filmen först så det drog över tiden. Ni skulle ha sett, vi sprang ändå från rigoletto till centralen för det skulle bara gå långsammare om vi tog tunnelbanan. Tåget gick precis när vi kom till plattformen lyckat, haha. Men som tur var hade jag med nycklarna till lägenheten i Solna så vi sov där i stället. Hade ingen mat så vi köpte plättar på konsum i morse...

Men nu är jag hemma i Gnesta igen, ska pyssla om mina små irriterande djur haha. Har ju inte varit hemma på en vecka, dom saknade mig! Haha juste kan ju berätta lite om vad jag tyckte om filmen kanske. Kollade ju som sagt på den sista saw filmen i 3D.... uuuuusch man blev riktigt äcklad. Jag är inte en sådan person som gillar att kolla på sådana filmer där människor blir brutalt dödade haha. Den har egentligen ingen handling, allt går ut på att man ska få se människor bli mosade av dödsfällor haha. Men den var ju helt okej i 3D faktiskt, men det kunde ha varit lite bättre.

I morgon ska jag iväg med min misse till veterinären, han ska ta bort hennes stygn på magen. Undrar hur det kommer att gå, hon var ju helvild förra gången när hon skulle opereras haha. Fast hon lyssnar på mig så det kommer nog gå bra hehe..
Nu ska jag ut i det tråkiga vädret, xoxo

Vi trodde vi var tuffa med våra 3D glasögon... fast nu när jag tänker efter så njaa..

lördag 30 oktober 2010

Hemma i Gnesta igen!

Hej! Kom precis hem från Solna, ska käka lite sen ska jag åka tillbaka in mot stan igen haha. Ska ha lite halloweenmys och kolla på bio med emmsi och lykkis. Eller ja mysigt blir det kanske inte, vi ska kolla på Saw 3D är grymt taggad!!
Ja idag skulle jag ju iväg till Västerhaninge men jag missade tunnelbanan så jag hann inte med tåget och nästa tåg gick inte förns en timme senare så jag sket i det haha. Jag skulle ändå jobba i typ två timmar så det var ganska onödigt i alla fall. Men min jacka är kvar där så jag måste hämta den haha. Det var tydligen ingen som visste att jag skulle jobba idag så det spelade nog ingen större roll. Igår blev jag kvar längre också, typ 45 minuter innan bussen kom så skulle jag tydligen rida Jambo (pegasus) så då gjorde jag det i stället. Älskar den hästen alltså, helt underbar att rida! Snart dags för honom och några islandshästar att åka till Globen också!
Nu ska jag värma lite mat sen åker jag till tåget, tar sista tåget tillbaka så vi hörs i morgon. Det är väl Halloween idag förresten? Haha glad Halloween på er i sånna fall!
PUSS
Fina Poejo...

och fina Vulcao!

torsdag 28 oktober 2010

i morgon är det fredag, yes!

Hmm fast njaa, jag skulle ju jobba på lördag. INTE kul. Men vill man få mvg så måste man offra sig lite. Jag får sovmorgon tror jag och slutar tidigare i alla fall! På lördag blir det troligtvis bio med mina brudar, mysigt! På halloween också!
Idag hade jag ssåååå tråkigt på "jobbet", jag hade inget att göra och alla var försvunna men vid lunch frågade dom om jag ville följa med till Lillhästen ( hästaffär) och det tackar man ju inte nej till! Så vi åkte dit och handlade lite saker, dock handlade jag inget. Har liksom ingen häst längre så vad ska man ha grejorna till. Fast dom hade jäkligt snygga ridkläder!
Nu har jag stått och fixat min lunch till i morgon, sen är det Paradise Hotel på tv:n. Just nu vill jag faktiskt hem, vill hem till min lilla misssseeee. Haha hon får sitta inne på toaletten tills den 1:a november, stackare.
Nu ska jag titta till pastan hörs! xoxo


hittade en otroligt het bild på fb, jisses säger jag bara!

onsdag 27 oktober 2010

min uppdatering suger...

Ja förlåt för den men jag har aldrig tid att sitta vid datorn när jag kommer hem. Då ska jag handla om det behövs, äta middag, fixa lunch till i morgon och sen ska man sova. Tiden går så sjukt fort! Men om tre dagar darlings ska jag komma igång igen! Då är jag fri från praktiken haha.
Annars idag har det varit bra, jag har fått göra allt i stallet typ som vanligt, dom är så otroligt lata! Det är ju inte direkt meningen att jag ska behöva göra allt, men om jag struntar i det gör ingen annan det och då får jag skäll för att det inte är gjort!! Suck...
Mamma ringde nyss och sa att hon har bokat tågbiljetter till Borlänge nästa vecka. Det ska bli så grymt kul att få träffa mina ladies igen!! Ett år sen sist, helt sjukt! Hoppas bara att dom där jävla tågen inte strular, då får jag PANIIIK! Helt ensam på centralen, vad gör man liksom haha. Nu börjar Paradise Hotel, haha jag har fastnat för det nu. LEONARDO <3 haha tönt jag är, men men hörs kanske i morgon. xoxo

måndag 25 oktober 2010

hemma efter en lång dag

Hej! Nu är jag hemma i Solna, ska börja fixa lite käk snart tänkte skriva lite först. Idag har dagen faktiskt varit helt okej. Ingen irriterande presonal var där idag bara snälla haha :) I morgon får jag sovmorgon eftersom jag ska var med ridskolan och det börjar senare så jag kommer inte få någon middag buhu :( Men jag får rida i alla fall! Åh The City går nu, måste kolla haha maten får vänta. Jag hatar verkligen att inte ha en bra dator som man kan få in bilder på!! Den här datorn är världens segast åååhh så irriterande. Men vi hörs sen eller i morgon, troligtvis i morgon haha. xoxo

söndag 24 oktober 2010

söndag

Hej på er! Vaknade för ett tag sedan, min lilla nyopererade kisse var hungrig. Stackare, hon får sitta inne på toan hela tiden med en obekväm krage runt halsen. Det kan ju inte vara så roligt.. Hon ska få ta bort stygnen den 1:a november, det är ju långt kvar! Jag kommer ju inte vara hemma veckan som kommer och då måste ju pappa ta hand om henne hur nu det ska gå...


Tänkte skriva några rader sen ska jag ner och baka haha. Ikväll ska jag åka tillbaka till Solna igen, en vecka kvar sen slipper jag Fors Gård! Glömde berätta att jag missade bussen i fredags när jag skulle hem, så då  fick jag vänta en timme i Västerhaninge på nästa buss... inte roligt. Men tillslut kom jag ju hem i alla fall. Funderar på att fixa till min blogg lite också men hur vet jag inte, vill bara ha något enkelt. Lite förändring bara, Johanna hjälp mig med det! :D  


Jag känner mig väldigt handikappad utan min mobil, hur smart får man bli och glömma mobilladdaren haha! Nej nu måste jag börja nere i köket.

Hörs!

lördag 23 oktober 2010

nu: MAAAT!!

Sitter och väntar på lite käk, sen ska jag glo på tv resten av kvällen... så roligt kan man ha en lördagskväll! Är grymt shoppingsugen får nästan lite abstinensbesvär hahah, får åka in till stan nästa vecka om jag hinner då jäklar ska jag bränna pengar! Snart är det lov också, då drar jag upp till Borlänge och hälsar på mina kära Torquayvänner! Mer om det senare, nu är jag hungrig! xoxo

cold like ice

Morsning! Uppe med tuppen som vanligt, näää men jag var lite orolig hur min lilla misse mådde så jag kollade till henne lite. Åkte väl hem runt åtta igår, seeegt. Var sjukt trött när jag kom hem..
Juste jag följde ju med på turridningen igår, det var as tråkigt. Jag fick rida längst bak och hålla kolla på alla, min häst kunde inte ens tölta hahah stackars Nott.. Det var en som ramlade av också, och jag fick blöta skor usch.. Ja igår morse när man vaknade så snöade det ute, INTE NORMALT!? Jag HATAR snö, jag HATAR vintern. Det är bara kallt och äckligt. När jag blir arton flyttar jag här ifrån haha. Till typ Australien.. åhh... värme... Snart ska jag ut i kylan och pyssla om min kanin. Juste min mobil är död, jag glömde min laddare i Solna så om ni vill mig något to bad säger jag bara! puss och kram
Här får ni lite inspiration:



torsdag 21 oktober 2010

rida rida ridaaaa....

Hejsan! Bloggade inget igår, inte alls pigg. Ville bara sova. I morgon är det helg och då åker jag hem till Gnesta! Ska bli skönt att få komma hem ett tag och pyssla lite med djuren. Min katt ska steriliseras i morgon och jag kan inte vara med hur ska det gå? Hon är skygg och har aldrig suttit i bur och aldrig åkt bil... haha det kommer gå åt helvete. Jag hatar mitt "jobb" från och med nu, stallet och allt är perfekt men personalen suger!! Dom är världens drygaste och tror dom kan precis allting, dom låter mig inte göra någonting. Idag fick jag mocka hela stora stallet alldeles själv, det är runt tjugo boxar kanske lite mer. Hur kul är det för mig?! Dom hjälpte inte ens till... Usch tur att jag bara ska vara där en vecka till. I morgon ska jag ändå rida hela dagen så då slipper jag dom haha. Nu ska jag och lykkis käka ostbollar feta som vi är, puss och kram.

tisdag 19 oktober 2010

back to bed

Hej på er! Nu är jag hemma, eller ja har varit det ganska länge nu. Begravning är aldrig roligt mer än så kan jag inte säga. Lykke drog ju hem till Gnesta efter jobbet så jag har inte träffat henne på hela dagen, det är så tomt här! Men hon skulle komma tillbaka i kväll hoppas jag inte har somnat då haha. I morgon ska man tillbaka till Västerhaninge då, orkar verkligen inte. Gillar inte dom som jobbar där, eller jo en... roligt.. Tur att det bara är i tio dagar, det borde jag stå ut. Jag kommer ju i alla fall få rida! Nu blir det till att kolla på fotboll i min ensamhet. Bromma flygplats ligger här precis bredvid och jag är livrädd för flygplan, tror alltid att dom typ har blivit kapade och ska svänga in i ett hus och alla dör inklusive mig haha. Varje gång det flyger förbi ett flygplan springer jag runt här livrädd hahah... Hörs i morgon pusss!

focus

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan, gick och la mig tidigt så nu är jag jättepigg nästan lite hyper asså haha. Ska väl börja fixa mig lite sen kommer mamma och hämtar mig och sen åker vi till kapellet, tror begravningen skulle börja vid halv ett. Lykke ska hem och rida sen så jag får äta själv vad ska man äta liksom... Aja det börjar bli lite ont om tid nu, hörs sen xoxo. ÅÅÅh vad jag vill ha en BRA dator just nu!

peace

måndag 18 oktober 2010

trött...

Hejsan, allt bra? Själv är det ganska bra, har fått lite rethosta men annars så! Första dagen på praktiken gick väl rätt bra, det blev väldigt tråkigt vissa stunder. Man gör ju inte så mycket liksom, mockar, fodrar släpper in och ut hästar. Men det var väl helt okej. Skönt att jag inte ska dit i morgon i alla fall, ska ju på begravning. Ska få vara med på en turridning med islandshästar någon gång i veckan också, kul! Fast jag har typ ALDRIG ridit islandshäst, förstår inte vad det är som är så roligt med dom egentligen (inget illa menat) fast dom är ju väldigt söta. Top model börjar hör jag visst, måste rusa. Hörs i morgon! xoxo
Självaste Pegasus från Globen horse show bor i mitt stall där jag jobbar lite coolt va, supersnäll heeest!

söndag 17 oktober 2010

Världens segast internet är alltid något!

Hej! Farfars gamla dator fungerade så nu kan jag använda den! Dock går det inte att ladda upp bilder tror jag, men det får väl bli på helgerna i guess. Är lite smått orlig över att jag inte ska komma i tid i morgon, bussen i västerhaninge går inte så jätteofta. Det går en supertidigt och en så att jag kommer precis i tid, hur gör man liksom haha. Bättre att komma mycket tidigare än att komma försent! Hmm vet inte riktigt vad jag ska skriva men vi hörs väl i morgon. Nu ska jag göra i ordning mig sen ska jag nog sova, xoxo

lördag 16 oktober 2010

Tack och hej!

Nu drar jag ihop resväskan, färdigpackat för min del! Har fått ont i halsen, KUL! Sånna smällar får man ta helt enkelt, inte ger jag upp för det liksom haha... Sitter och väntar på att pappa ska hämta mig, i morgon har han fått för sig att vi ska åka jättetidigt av någon konstig anledning. Jag kanske hinner med och blogga då, men om inte så blir det inget bloggande förns på måndag. Det kan ju bli något men tror tyvärr inte det! Slänger in en bild på jackan. Ha det bäst, hoppas jag kommer att ha det. PUSS!

typ en rubrik....

Sådär! Nu har jag och pyckis handlat lite food, haha det kommer ju räcka länge... eller inte. Får ju pengar av mamma och då kan jag handla ännu mer mat jippie! Vadå tjock... 
Håller på att packa lite kläder just nu, det enda jag behöver är egentligen bara ridkläder man hinner ju inte göra så mycket annat än att jobba, komma hem, äta och sova. Okej det där lät ganska deprimerande... Men lite annat snyggt måste man ju ha med sig såklart. Jag kanske har varit dålig på att informera er att jag ska ut på praktik nästa vecka, det är därför jag håller på att packa massa kläder eftersom jag ska bo i Solna då. Så ni inte undrar vad jag håller på med för konstigt haha.
Jag har inte visat min jacka som jag köpte ju! Jag gör det sen, orkar inte ta bild just nu lat som jag är. Nu måste jag faktiskt slita mig i från datan och packa vidare, hörs! xoxo
Har en stor resväska som det bara är ridkläder i, illa! Jag har inte ens fått ner allt än och den är redan full...

Lördag

Godmorgon! Var uppe med tuppen i morse för jag trodde vi skulle åka in till Solna, men så blev det inte. Kunde liksom ha sovit längre men inte det inte haha. Jag kan också meddela att min dator är helt och hållet är trasig, går inte att få internet någonstans inte ens med en såndär sladd som man kopplar in. Hur ska jag klara mig??? Det finns typ inget internet i lägenheten tror jag ÅÅÅHHHHH. Jag måste verkligen se till så att jag kan få en ny dator, jag orkar inte med att det ska krångla hela tiden. Så det kommer bli mindre bloggande för min del men jag ska försöka skaffa något annat trådlöst så fort som möjligt. Får väl gå till donken och koppla upp mig där det går ju hahah ;)
Ska åka och handla lite mat så jag och lykkis klarar oss i lägenheten, känner på mig att det kommer bli ett helt berg av mat i kylskåpet när vi är klara haha. Typ två minus ute i morse också, kul!... xoxo





fredag 15 oktober 2010

Hemma igen

Hejsan hoppsan, nu är jag hemma! Fast det blir ju inte direkt långvarigt ska åka in till Solna i morgon eller på söndag... Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan dator i typ 10 dagar, får nog låna mammas trådlösa kanske... Hur som helst så var klassen på Tyresö idag, TRÅKIGT. Jag fick typ inte göra någonting eftersom jag redan kunde allt, inte fick man rida heller... Skönt att få komma hem och duschaa haha. IHHH fast på praktiken får jag rida!! (happyface) Tror jag ska åka upp till pappa snart och ta hand om mina söta små djur, jippie jag vill ta med dom till lägenheten men pappa tyckte inte det var en bra idé undrar varför haha.. Måste börja packa lite ridkläder och sånt också, är jag den enda djurparkaren som hamnar på ett hästställe på praktiken eller? Haha hur tur får man ha liksom ;) Nu: BULLE! xoxo

torsdag 14 oktober 2010

FAN :(

Tja tja... Jag kan tyvärr inte blogga lika mkt dom närmsta två veckorna eftersom jag ska ut på praktik... Ska ju bo i farfars lägenhet och det finns inget internet... Men jag ska försöka så fort jag har möjlighet till det såklart! Fick reda på igår att min gamla ridlärare har gått bort, RIP :( Allt går lite upp och ner just nu huhuhuhu... Har lektion nu hörs typ i morgon kommer inte kunna blogga idag, sover inte hemma.. xoxo

onsdag 13 oktober 2010

vill klippa sönder mitt bankkort...

FAN vad jag hatar mitt bankkort!! Går ju inte ens att betala med, SEB alltså.... Jag orkar inte förklara vad jag höll på med haha men jag och mina balla kompisar sprang runt på stan i jakt efter en jacka haha, sicken dag alltså... Men jag har faktiskt lite fullt upp, matteläxa och andra saker uuuusch. Hörs sen darlings puss

13:e oktober

Godmorgon på er! DÅLIG match igår alltså... DÅLIGT Sverige säger jag bara, man ville ju inte kolla på hela matchen. Onödigt liksom, men dom klämde ju in ett mål i alla fall tuar att det var ett snyggt då haha. Vi har betygsnack i datasalen just nu, hoppas jag får ett G i alla fall haha! Efter lunch ska klassen iväg och kolla på bio om någon regnskog... kul haha. Nä nu ska jag spela Robot unicorn attack igen, hör senare pusss!

tisdag 12 oktober 2010

HEJA SVERIGE!

Nu ska jag och lyckis kolla på Sverige-Holland typ årets viktigast match, HEJA SVERIGE! Vi ska svulla i oss massa onyttigt haha, man lever bara en gång! Nu måste jag kila, puss!

Dream... to dream the impossible

Tja! Sitter och har svenska just nu, fast just nu sitter jag och emmsi i datasalen och spelar unicorn haha! Ne men vi skulle visst gå upp nu så vi hörs sen darlings! Kanske blir lite shopping sen don't know yet, ska i alla fall lämna tillbaka jackan. xoxo

måndag 11 oktober 2010

slösat pengar i onödan

Haha ja, jag skrev ju att jag hade köpt en ny jacka idag... men knappen var ju borta och nu har jag bestämt mig för att köpa EN ASSNYGG Fjällräven istället haha! i morgon ska jag ta tillbaka mina pengar och lämna tillbaka jackan som jag köpte ibland är jag konstig asså ;) min dator funkar inte så jag kör på mobilen i stället.  nu ska jag kolla på Top model xoxo

Hemma!

Yes, kom hem runt fyra sen gick jag till apoteket och köpte ansiktsrengöring (?) och läppbalsam. Köpte även en jacka idag, men jag upptäckte att den var trasig haha. Så jag ska byta den i morgon om jag hinner, så ni får se den då! Nu vill jag bara gå och sova, är jättetrött... See you later xoxo

Bra cam man har! Rengöringsgel hette det visst, från Vichy och läppbalsam från Nueva

TJENA

Godmorgon på er! Har precis haft ett datakunskaps prov, jag hade ju inte tränat något. Men det var faktiskt inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Det var bara min dator som dampa lite säger vi ;) Nu sitter jag och mitt coola gangstergäng och spelar robot unicorn attack i datasal 3. Sen ska vi har en as lång djurkunskaps lektion, kuuuuul.... Ska försöka nog köpa en vinterjacka som jag har spanat in idag, tänker inte betala hela summan själv så jag hoppas att mamma kan typ betala hälften haha. Ne nu ska jag fortsätta spelaaaa ha det bra! xoxo

söndag 10 oktober 2010

nu: duschen

Heeeeeeeeeeeej har varit och solat med pycks är typ svart på magen haha. Nu ska jag nog in i duschen. Sen ska jag försöka leta efter min ridskor, måste ha dom på fredag. Klassen ska till en ridskola på Tyresö, kul... eller nej. Vi ska vara där typ kvart i åtta, tur att jag ska sova hos farmor annars hade jag aldrig orkat! Ska nörda Robot unicorn attack på facebook hehe... ;) Om ni inte har spelat det än gör det, man blir typ beroende av det inte bra alls haha. Sov gott xoxo

Det var en såndär PÅ MED LUVAN-dagen idag!

here we go again söndag...

Söndag idag då, prov i morgon som jag inte har tränat till. Smart Elin... Sitter och chillar med Lykke, vi bygger lite på The Sims hahah. Ska snart äta lunch, kyckling blir det! Riktigt seg söndag idag... Nästa lördag åker jag in till Solna och har en lägenhet alldeles själv i två veckor, eller ja Lykke skulle bo med mig också hoppas jag. Då blire fieeeesta ;) Ska nog ner och sola lite senare, oops. Ha en trevlig söndag xoxo

lördag 9 oktober 2010

Men vadå KALLT

Ja jag skulle gå ut en snabbis, men precis när man sticker ut huvudet så vill man bara gå in igen. Kallt ute ju, haha jag kanske är klen men ändå. Varför kan det inte bara vara sommar hela tiden. Lovar att jag ska flytta till typ Spanien när jag blir äldre, Sverige är to cold for me. Ska höra med Lykkis om vi skulle ses, jag hoppas det! Sugen på kladdkaka också någon som har lust att göra en åt mig? höhö..... puss

HAHA!

hi there

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen som vanligt haha. Lite inte på klockan i mina inlägg, den stämmer inte... Ringde min praktikplats, visade sig att jag hade fått fel nummer. Tack djurgymnasiet för att jag har skämt ut mig totalt haha. Fast jag fick rätt nummer sen, men då hade dom inte tid att prata med mig :( så jag mejlade dom i stället hehe. Nu ska jag ut, pappa ville tydligen ha hjälp med något. Ha det! xoxo

fredag 8 oktober 2010

Eu sinto sua falta..

Sitter och funderar ( brukar göra det ganska ofta som ni kanske har märkt HAHA) på om jag ska kolla på idol kanske, har inget annat för mig. Helt dött hemma hos mig, bara jag hemma... Fast Idol har ju pågått i en halvtimme nu men jag tror nog jag slår på det i alla fall. Fredagsfinal ju! Hungrig är jag också...
Jag skulle ringa min praktikplats idag när jag var hemma, men då svarade ingen igen liksom. Sen hörde jag att man bara kan ringa mellan tio och tolv, hur hade dom tänkt att jag skulle hinna det liksom? Men jag funderar på att ringa nu i helgen, hoppas dom inte blir sura.... Jag har börjat få lite halvt panik för att jag inte har kunnat prata med dom än haha. Det stod ju faktiskt på lappen att man skulle kontakta dom i god tid ;) Aja vi får se om jag kan nå dom i morgon då, nu kikar jag på Idol. Pusss


random pics

FREDAG!


Hello hello. Kom hem för en liten stund sedan, vi fick faktiskt sluta tidigare. Vi hade redovisningar sista lektionen men alla redovisade inte så vi fick sluta tidigare, SKÖNT. Nu ska jag packa ihop mina grejor sen ska jag åka till pappa. Tror det får bli sushi till middag, muuums. Var lite tråkig i morse, så jag körde med munktröja och lite ringar. Bekvämt i alla fall haha. Nej, nu måst jag åka. Hörs sen, xoxo

Söta ringar va? Hittade dom på h&m igår, hur billiga som helst!

torsdag 7 oktober 2010

trötter

Hejsan, kom hem för en liten stund sedan. Helt slut... Men jag och mickis är så charmiga så en tant som jobbade på Sergel fixade nya biobiljetter åt oss! Filmen var as bra, rekommenderar den STARK! Bill Skarsgård är ju bara för gullig i filmen haha :) Nu har jag precis duschat, är jättetrött så jag ska gå och sova nu. Hörs i morgon, god natt xoxo

GODMORGON!

Godmorgon på er! Sitter och har datakunskap som vanligt, vi har prov nästa måndag baaajs. Jag kan ju inte alls mycket!! Det får gå som det går helt enkelt, bryr mig inte. Haha bra inställning jag har här då. Vi har ganska lång rast efter det här så jag drar nog till centrum och handlar något, vill ha lite mer ringar. Man passar ju på när det ligger nära liksom ;) Juste det våra biobiljetter blev bokade på fel dag HAHA, vi skulle ha sett den idag men det bokades för igår snacka om dåligt. Men jag och mickis ska försöka få tillbaka våra pengar eller kanske få så att vi kan få se den idag i stället, hoppas det funkar haha. Nu är rasten slut, måste hinna till kapitel nio! Hörs sen, xoxo

onsdag 6 oktober 2010

jag vill ha sommar året runt tack!

Hittade lite inspirerande sommaroutfits, ååh jag vill flytta till USA... Nu ska jag nog sova puss.



stiliga celebs!

sicken dator....

Hejsan, hur är det? Själv är det bara bra, har precis ätit mammas goda lasagne! Nu ska jag svara på lite frågor om regnskogen, sen ska jag nog gå igenom engelskan.... kul. Vi fick faktiskt sluta tidigare på naturhistoriska så jag hann med tåget som gick vid halv fyra! Ja, det var kanske inte så roligt som jag trodde att det skulle vara på naturhistoriska... Vi fick FETA häftet där det var frågor som vi skulle svara på om evolution. Inte roligt alls, höll på att somna haha. Trevliga boys träffade vi också haha.. ;) När man var klar med häftet fick man gå runt lite tills tre, men vi gick lite tidigare. Nu när jag kom hem tänkte jag ÅH vad bra då hinner jag ringa till min praktikplats, man skulle tydligen kontakta dom i god tid. Jag ringde, inget svar. Sen ringde jag igen, inget svar. Sen testade jag ett annat nummer, nej inget svar där heller. Jag kommer inte hinna ringa dom förns på fredag så det får bli då antar jag... Nu måste jag faktiskt plugga, hörs. xoxo

Ja nu får jag sitta i köket med värsta långa internetsladden annars funkar inte min dator. Ser lite roligt ut kanske haha.

HELLO

God morgon! Sitter i skolan och har tråkigt som vanligt, snaaart ska vi till naturhistoriska, ska hämta ut biobiljetter först också. Skithungrig, bajsmat i skolan... Hörs sen när jag kommer hem, blir ganska sent. Slutar typ fyra :( xoxo

tisdag 5 oktober 2010

jag vill klippa lugg...

...Eller nej, jag vet inte. Är inte helt säker på om jag skulle passa i det, hade det ju för ett tag sedan men den luggen var inte direkt fin haha. Jag vill bara ha en sån där enkel och rak lugg, vad tycker ni? Gillar det som det är nu också, men ändå det är ganska tråkigt att bara köra på samma utsläppta hår hela tiden... Nja jag får se hur jag gör.

I morgon ska the class till naturhistoriska riksmuséet, naturbrukare förstår ni. Men jag har faktiskt inte varit där på jättelänge, det är ju faktiskt ganska roligt trots allt! Jag måste även svara på några frågor om en film som heter (tror jag) "Jag köpte en regnskog", låter ju kul... verkligen.. Min dator vill fortfarande inte samarbeta med mig, den har tydligen fått för sig att internet inte ska fungera. Även fast det gör det på alla andra datorer hemma... Så jag kan inte direkt ladda in några bilder, berit ville tydligen inte låna ut sin dator så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Får väl komma på något. Jag är skit trött så jag måste sova nu, vi börjar typ tio över åtta imorgon?! Hatar vårat schema. Ha det bra, xoxo

gör mina berömda pannkakor!

Yes, that's right berömda är dom ;)
Återigen älskar jag SL.... eller inte. Slutade halv fyra, missade tåget som gick tio i (okej det var mitt fel) men sen i Järna bestämde dom sig för att det skulle bli ett signalfel så där fick jag hoppa av och ta bussen. Kom hem för kanske tio minuter sedan... KUL! Dessutom blev jag tvungen att sitta bredvid en gubbe som stank haha. Skönt att vara hemma  i alla fall, nu ska jag käka mina pannkisar sen ska jag nog sova. HAHA nej det ska jag inte, plugga kanskeeee :( toodles!


vet att ni vill smaka... haha


DATAKUNSKAP

tjaaa, tråkig lektion som vanligt.... Men snart är det lunch, äcklig mat men ändå haha. Vad depp jag låter fy... Hey ge mig torsdag! Hörs när jag kommer hem.

PUUSSS!

måndag 4 oktober 2010

night

Yes, det blev ett till inlägg i alla fall! Det är bara min dator som har fått ryck så jag lånar Berits ;) Måste seriöst köpa en ny eller nått. Blir kanske lite shopping i morgon efter skolan, får se. Slänger in en dagens outfit, dålig bil men jaja. Nu ska jag sova, PUSS.

Det mesta från h&m!

 

miss you like hell

Okej lite sent inlägg, men jag har verkligen inte haft tid. Tåget var ju försenat såklart så jag kom inte hem förns vid fem... Sen blev jag tvungen att fixa lite andra saker, sorry. Annars då, allt bra med er? Det har blivit sviiiinkallt ute nu, på med mössa, vantar och halsduk bara haha! Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska säga när jag ska ringa till min APU, haha ja vad ska man säga liksom? Jag vill ju göra ett så bra intryck på dom som möjligt. Man kanske till och med får ett jobba om jag gör det bra... ;) Det gäller och ligga i. På torsdag blir det bio med mickis, i rymden finns inga känslor tror jag hehe ;) Hörde att Bill Skarsgård bor vid slussen fortfarande, kanske ska åka och hälsa på honom på rasten ;)? HAHA. Nu måste jag plugga eller nått, vet inte riktigt vad det är för plugg som ska göras men men... Ha det bra darlings, toodles! Ah juste mitt internet krånglar så det kanske inte blir något mer inlägg :( xoxo

R.I.P farfar 4/10 2010 saknar dig för varje sekund som går <3

söndag 3 oktober 2010

thinking of you

Hello, sitter och glor på tv med Lykke. Bättre vän kan man inte ha! Hon är bäst. Är sjukt trött just nu, pluggat borde jag ha gjort men icke. Har inte så mycket att skriva om, lite rörigt just nu. Skriver mer i morgon puss på er. Här får ni en fin höstbild att titta på så länge! 

to me, you are perfect

Hej på er! Allt bra? :) Ska precis ta något att äta, gick faktiskt upp ganska tidigt idag duktig som jag är. Men jag undrar vart helgen tog vägen, seriöst måste det gå så snabbt? Haha.Ska gå igenom lit papper till arbeten och sånt, vi har ganska mycket sånt just nu i skolan. Såååå tråkigt... Vad ska ni göra idag? Mysa, umgås med vänner, kolla på film? jag har ingen aning om vad jag ska göra, det blir väl fotboll sen (haha nördvarning..). Nej men nu känner jag att magen kurrar haha! xoxo


funderar på om man ska man åka till Paris eller till London vilken stad är bäst...?

lördag 2 oktober 2010

locaaaa

Okej ska jag vara helt ärlig så har jag inte gjort ett skit idag... Har bara suttit vid datorn hela tiden, illa haha. Har verkligen ingen lust att göra något heller... Gick in och kollade min statistik på bloggen, inte visste jag att jag tydligen har massa läsare från USA och Kanada, hur kan det stämma liksom? Hur hittar dom hit undrar jag haha. Nej men om det stämmer så är det bara roligt såklart. Förresten tycker jag ni är lite dåliga på att kommentera, gör gärna det! Ställ frågor eller ja vad ni vill! :) Nu ska jag nog sätta på en film, kanske käka något sen sooova. Ha det gott! xoxo


never look back

Heeeej. Sitter och väntar på mat, fast hungrig är jag inte hehe... Ikväll tänkte jag bara stanna hemma men det kan bli ändrade planer don't know yet. Åhh jag är jättesugen på att gå på bio, vill se I rymden finns inga känslor haha. Någon som vill gå med mig eller? ;)  
Btw det är så grymt skönt att ha mycket pengar på kontot nu när jag har fått min lön (tillslut...) Fast jag har en känsla av att pengarna kommer försvinna på en sekund... Tur att man får studiebidrag då, dock inte så mycket men men... Alltid nått! Kollade på Kenza & Tyra show igår, för er som inte har sett det kan jag berätta att dom ville bli typ sångerskor och gick till Darin för att få hjälp. Så skulle dom stå där och sjunga för honom, om jag var dom skulle jag dött! Pinsamt liksom hahaha. Aja, nu ska jag fixa lite i mitt rum, värsta röran där just nu hehe... xoxo

ge mig

2:a oktober

Godmorgon, eller ja vad man nu ska säga... Allt bra? Själv mår jag fint. Igår kväll mötte jag upp Lykke sen stack vi och sola, men det slutade med att det bara var jag som sola haha. Växelmaskinen funkade inte. Efter det stack vi hem till mig och hade Twilight-maraton. Men det gick inge vidare, vi hann bara kolla på två filmer (knappt två) innan vi somnade haha fail. Men vi har precis kollat på trean nu så nu är vi klara! ;) Trean är nog min favorit, mest action i den hehe... Snart ska nog Lykke hem och jag vet inte vad jag ska göra, men det är sol ute. Alltid nått! xoxo'

fredag 1 oktober 2010

Snart är det HELG!

Sitter och räknar ner haha. Ska bli så himla skönt med helg nu! Jag håller på att fixa ett arbete i Power Point, haha jag kan säga att jag suger på det men nu när jag har suttit och pillat lite med det så känns det inte helt omöjligt längre! Nej nu ska jag kila hörs när jag är hemma! xoxo

Tjena mitt bena

Godmorgon! Sitter och chillar lite på datakunskapen, så jäkla tråkigt!! Tur att vi bara har det i en månad annars hade jag dött... vi slutar halv fyra idag.... :( och snart har vi matteprov och jag känner att jag inte kan något och det kommer gå åt skogen haha... Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska vara med Lykke men vi får väl se ;) Nu kom bajsläraren åh hatar han hahahaha.... Hörs! xoxo