bloggerfy

måndag 29 november 2010

29:e november 2010

Försöker komma igång med pluggandet men det går inte så bra, jag kommer bara massa andra saker om jag ska göra. Massa onödiga saker som typ kolla på TV haha. Har ett prov imorgon som jag knappt har tränat till, bra jobbat Elin. Sen har jag ett matte prov på torsdag som jag kommer kugga på, bra Elin bra där... Sen har jag en inlämning på fredag. Den har jag i alla fall börjat med så det var ju lite bra haha.

I morgon har jag utvecklingssamtal också, tråkigt... Hatar sådana samtal allt blir så himla seriöst och stelt. Jag som har så dåliga betyg också! På onsdag är det öppet hus på skolan, så ni som ska välja nu till hösten kom och hälsa på min skola. Den är ganska...hmm... speciell ;) Jag befinner mig nere i djurrummet, mycket roligare än att stå och prata haha. 

Nej nu måste jag faktiskt plugga, puss. 

fredag 26 november 2010

Kyligt...

Sitter i datasalen just nu, sen kilar jag och lykkis iväg till skansen med DP klassen. Inte så roligt, vi ska var ute och mäta hägn och kolla så att alla lagar och sånt följ. Kul att det är typ flera minus ute och allt! Vi får ju inte ens kolla på några djur haha :(

Funderar på att faktiskt lägga ner bloggen, eller kanske inte lägga ner men jag kommer kanske bara skriva lite då och då. Det är så himla mycket som händer just nu, känner att jag inte har någon tid för tillfället. Men ibland kommer jag skriva såklart!

Nu ska jag läsa lite bloggisar, puss. Lite fina vinterbilder kan jag bjuda på!



torsdag 25 november 2010

Arbetsliv Naturbruk....

Nej låter inte direkt så kul.... Har rast fast börjar om typ fem minutas...... :( Dubbellektion också. Kul att det är snöstorm ute igen, vi som ska till Skansen i morgon. INTE så taggad på det.

Ville bara passa på att hälsa till min stalker, ja jag har en stalker. Hon är ett cp! Nu ska jag jobba puuuusss.

onsdag 24 november 2010

vitt överallt!

Kom precis hem (exakt 3 minuter sedan) om någon är intresserad haha. Nu ska jag sätta igång med pluggandet! Först engelska sen svenska. Måste verkligen få bra på engelska provet! Brukar bara få tråkiga VG:n på skriftliga prov, är bättre på hörövningar av någon konstig anledning... den är ju dom som brukar vara lite kluriga. Fick även information om individuellt val idag, alla ettor ska väl välja det snart i Sverige? Jag får PANIK!! Jag vet inte vad jag ska välja! Vi får välja kurser så att vi når upp till 200 poäng, och jag vet inte alls vad jag ska ta.... Vi ska ha valt senast den 7:e december och det är ju snart! 

Får fundera lite på det, nu måste jag plugga. Puss!
right now

tisdag 23 november 2010

Jeane Blush


Två jättedåliga bilder på jackan men what ever, det kommer säkert fler ;)

This sucks...

Godmorgon! Stannade hemma idag, halsen är inte i tipp topp om man ska beskriva det haha. Fast jag missar inte så mycket tur det. Kan ju plugga lite nu när jag har tid hehe... 

Hämtade ut min jacka igår! Langar en bild på den senare, orkar inte göra det nu tyvärr. Men den satt perfekt, jag är riktigt nöjd med den! Ska väl försöka hitta något att äta så småningom, inte för att jag är hungrig men i alla fall hahah. Nej nu måste jag sätta igång och läsa på lite engelska, hur nu det ska gå till.. Ha det gott så länge, puss!

måndag 22 november 2010

Love me like the world is ending

Hejsaaaan! Kom hem runt fyra idag, haha det var en skum kille på tåget som inte hade någon biljett när kontrollanten kom. Kontrollanten fick FETA utbrottet och typ stod och käfta med den skumma snubben. Det slutade med att kontrollanten bokstavligt talat slängde ut snubben från tåget. Haha det var lite roligt att se. 

Nu ska jag plugga lite svenska och kanske lite engelska. Fast jag fattar inte vad man ska träna på, kan någon säga det eller? Haha. Ikväll är det PH också, weeei. Har fått superont i halsen, hoppas det inte blir värre. Har ingen lust att vara sjuk... Hörs sen, puss.

22 november 2010

Godmorgon! Har svenska just nu, fast jag sitter i datasalen haha... Borde träna på alla svenskaord som vi har prov på... Fast jag har tränat lite så jag kan väl kanske lite mer än hälften. Alltid något!

Slutar halv tre idag tror jag, ganska skönt faktiskt. När jag kommer hem ska jag förhoppningsvis hämta ut min jacka på Ica och skicka min andra jacka till götet. Det var en tjej som ville köpa den, fast hon skulle betala frakt och sånt så det var ju bra. Nu blir jag äntligen av med den! Hahah.

Har hittat massa snyggt på Monki så jag måste ta mig in till city och bränna mina pengar haha... fast dock har jag inte mycket pengar men jaa..
Nu måste jag läsa på orden lite, pusss.



JAG VILL TATUERA MIG!!


söndag 21 november 2010

Pirates Of The Caribbean

Nu har jag kollat på dagens GG avsnitt, Robyn var med! COOLT. Vid sådana stunder känner man sig lite stolt över Sverige och att folk faktiskt lyckas bli kända runt om i världen, men annars inte haha. Sverige är världens tråkigaste land, haha jag vill bara flytta här ifrån. Jaja nog pratat om det...

Tänkte sätta på Pirates of the caribbean nu, det var sjukt länge sedan jag såg någon av dom filmerna! Dom är ju faktiskt riktigt bra! Har faktiskt laddat ned alla tre filmerna idag, så nu kan jag ha ett litet maraton för mig själv haha! 
Måste kolla vad jag ska ha på mig i morgon också... det har snöat en stund nu... hatar snö. Juste jag har städat mitt rum idag, det skiner nu! 

Hörs i morgon, xoxo.

BLACK & WHITE

Jag har kommit på en sak att typ hela min garderob består av svarta och vita plagg, fast mest svarta tror jag nog. Det är ju ganska tråkigt egentligen, man kan ju uppfattas som en ganska tråkig person kanske? Jag har nästan alltid på mig svarta och vita kläder haha. Men det är mina favorit färger, och det funkar liksom alltid! Det matchar allt också.
Jag känner mig inte bekväm i kläder som har starka färger, that's not me. Fast ibland kan jag ju kanske ha matta färger som jag har matchat till svart, men det är väl det ända undantaget... Jag gillar svart och vitt så jag kör på det haha, militärgrönt är ju jäkligt snyggt också!

Tänkte måla naglarna i en härligt röd färg nu, så snyggt till svart och massa smycken!
Ska nog ta och kolla på Gossip Girl sen, toodles.




Godmorgon

Har precis ätit frukost och tittar ut genom fönstret, roligt väder... verkligen. Igår kollade jag ju på Harry Potter, shit en grymt bra film! Den bästa hittills enligt mig! Längtar bara tills den sista delen kommer ut på bio, då är jag där på premiären det kan jag lova! 

Idag måst jag börja läsa på lite på engelskan, vi har tydligen prov v. 48, kul. Sen trodde jag att vi hade matteprovet den 2:a december men nej det är också v. 48!!!!! PANIK!! Jag måst verkligen få G i det annars är jag körd. Trodde inte procent och räntor och sånt var riktigt min grej, men nu när jag har jobbat med det kan jag det faktiskt riktigt bra. Så G borde jag nog få.. haha. Sen har vi någon inlämning också... herregud. Hur ska jag hinna?? 

Saknar min bästis lykkiiis, skitungen är i Italien nu och kollar på Zlatan när han lirar boll. SÅ AVIS!! Hon kommer inte komma hem förns på tisdagkväll, hur ska jag klara mig i skolan?? :( haha. 

Nu måste jag kila ut och ta hand om mitt monster, även så kallad min kanin. Haha det känns lite old school att jag fortfarande har kvar honom. Man brukar ju ha en kanin när man är typ sju? Neee då han är min lilla gullegris! :D Ha det fint, xoxo

lördag 20 november 2010

bad update...

Hejsan, hoppas allt är bra med er. Har det lite stressigt just nu, ska med tåget till järna sen stick jag till nyköping och kollar på bio. Kommer inte kunna blogga mer idag, vi hörs i morgon. Ha det bra, puss.

fredag 19 november 2010

Dum av dig

Tjeeenaaaa. Har precis ätit middag... nu ska jag väl..ehhh... inte göra ett skit haha. Jag är thingless just nu. Lyssnar på Daniel Adams-Ray, mannen är ju fantastisk! Han utklassar ju Oskar Linnros totalt!

Kom på att min feta kanin inte har fått någon mat, så kan det gå ibland förstår ni! Så nu ska jag slänga ihop något gott, det är ju trots allt fredag eller hur ;) Hörs senare, puss.

yes it's friday!

Hej på er! Har precis ätit lunch, nu sitter jag i datasalen och chillar haha. Har en lektion kvar sen slutar jag! Ganska tidigt i alla fall, that's goodie good.
Fick ett mail om att min jacka som jag beställde kommer komma om två dagar, jag orkar inte väntaaaa. Har väntat på att den ska komma hela veckan... så nu kommer den säkert komma nästa vecka i stället...

Hade svenskaprov på förmiddagen, det gick väl ganska bra. Det var bara ett G prov så det spelade inte så stor roll egentligen. Kommer inte få IG i alla fall haha. Nu har vi ett prov nästa vecka också, men typ hundra ord som vi ska kunna. Det kommer bli så mycket svårare... kommer inte kunna alla uuusch...

Åker hem till min papi när jag kommer hem, måste städa hos min kanin hahahahaha.... Jag vill ha en sån där belgisk jättekanin, ingen som vet vart man kan köpa dom? Det är väl världens största kaninras tror jag haha, dom är ju för söta!
Hörs sen pussss

torsdag 18 november 2010

white light moment

Kikade på Harry Potter bakom magin för en stund sedan. Dom visade hur saker och ting gick till under inspelningarna av den senaste filmen. Det kanske förstör lite om man inte har sett den än som jag då, men jag älskar ju dom där filmerna och det är faktiskt intressant att få se hur det går till och sånt. Jag skulle kunna döda för att få vara med i en HP film, haha kanske lite sent nu då men i alla fall. Kommer ihåg när jag var liten och ville vara med i en HP film haha, redan då hade man stora drömmar ;) 

Har ingen idé vad jag ska skriva, allt är liksom lite upp och ner just nu. Kanske bara skoltrött eller kärlekskrankt (HAHA). Ska nog försöka sova, är supertrött... Hörs i morgon. PUSS!

18 november 2010

Hejsan! Allt bra med er? Själv kom jag hem för ett bra tag sedan, har precis ätit vidrig fisk. Seg skoldag annars... usch. Men i morgon får jag sovmorgon i alla fall! På lördag åker jag hem till Berits lägenhet och kolla på bio sen, Harry Potter!! Har verkligen längtat efter att se den senaste! Är ett super stort HP fan haha. Nej nu ska jag läsa lite bloggar, hörs sen. xoxo

onsdag 17 november 2010

trust

såg att jag började åtta i morgon, kul... jag kommer vara död när jag ska upp så jag tänker nog gå och sova nu faktiskt. Hörs i morgon puuuusss

17 november

Tja bloggen! Kom hem vid sex snåret idag, tack vare SL. Tåget mot södertälje var en kvart försenat så självklart när man skulle byta tåg till gnesta i hamn, då hade det redan åkt iväg. Kul! Haha fattar inte att folk valde att stå och vänta i typ tjugo minuter i hamn istället för att hoppa på gnestatåget i södertälje C haha.... Det är ju verkligen svinkallt ute såhär på kvällen. 

Studiebesöket var verkligen urtrist och kallt. Vi stannade inte där så länge som tur var, mina fötter hade inte funnits kvar då haha. Nu ska jag kolla igenom min APU uppgift, den ska lämnas in i morgon. Men allt är klart tror jag sen ska jag träna lite till svenskaprovet som är på fredag. Sen är det PH och halv nio ikväll är det Sverige-Tyskland. Sverige kommer förlora, är nästan helt säker på det. Dom kan ju inte tro att dom kommer lyckas utan Zlatan och Elmander liksom haha... Återigen mitt fotbollsintresse som spökar. Ha det bra, puss.


VET att ni gillar mina cambilder, bäst kvalité! (HAHA) Anyway, körde på en helsvart outfit, bara vita converse!

tisdag 16 november 2010

Nu säger jag tjingeling

Har inget att göra så det kanske är lika bra att gå och sova? Tror jag nog gör det, kanske är mindre död i morgon bitti då... Har jätteont i ögat, ajaj.. vet inte riktigt vad det kan vara men ont gör det. Ha det så trevligt så hörs vi i morgon. Godnatt!

Love me to pieces

Hej! 
Hur mås det? Själv mår jag fint, fick sluta en aning tidigare idag faktiskt. Nu har jag suttit med min APU uppgift och den är faktiskt ganska bra, det är väl bara något som är kvar och ska finslipas lite.

I morgon ska min söta klass iväg på ett studiebesök till någon 4H gård i Akalla. Ska väl bli... intressant... haha nej men jag antar att vi får stå och glo på kossor hela eftermiddagen men det kan ju vara roligt för dom som aldrig har sett en ko! Haha. Vi slutar senast halv fem så jag kommer komma hem jätte sent... Kommer bli jättehungrig haha... 

I morgon kommer förhoppningsvis min jacka som jag har längtat efter, hoppas den sitter bra den här gången annars blir jag galen. Ska snart bänka mig framför tv:n och kolla på PH, vilket program alltså...
Matade jättegulliga gåsisar (haha gäss) idag, dom brukar hänga vid våran skola. Så söööta!
Ha det bra, xoxo

måndag 15 november 2010

monday shopping

Hej! Kom hem för en stund sedan. Har precis käkat och nu ska jag sätta igång med att plugga fram tills PH börjar. Tänkte visa lite vad jag har köpt. Inte alls mycket, stannade inte så länge eftersom jag måste hinna med att plugga också haha. 

Någon som har sett Ung och bortskämd, som går på svt 1? Jag brukar inte kolla på svt men det där programmet är ju så himla roligt! För er som inte har sett det så handlar det om massa ungdomar som blir väldigt bortskämda av sina föräldrar och dom ska nu bo tillsammans i ett hus och försöka klara sig själva. Många vet ju inte ens hur man diskar hahahaha. Det andra avsnittet går i alla fall idag klockan åtta, det ska jag se. Pappa tycker jag ska vara med där hehe ;)

Hörs senare, puss och kram.



Tröjorna är från Gina Tricot och Isadora Mineral Powder Foundation från Kicks.

HOLA

Sitter i datasalen och har svenska, fast jag gör inget just nu haha. Sitter inne på facebook som vanligt. Tror vi slutar nu, sen är det lunch! Efter skolan blir det stan en stund sen drar jag hem och pluggar. Måste fixa lite på min APU uppgift! Ha det fint! PUSS. Slänger in lite inspiration som jag gillade, får sommarfeelings.



söndag 14 november 2010

När ska flyttlasset gå hem till min lägenhet?

ÅÅHH vad jag vill ha en lägenhet i sthlm nu, är i behov av en rättare sagt. Shit vad skönt det skulle vara att ta sig till skolan då! Nu har jag i alla fall kommit hem efter en lång dag som har inneburit att bära saker fram och tillbaka. Tur att vi hade en liten lastbil då så att alla saker fick plats! Nu ska vi bara bära upp min säng till mitt rum och någon soffa tror jag att det var, sen är vi klara. 

Ska åka hem till mamma när vi är klara, måste fixa lite i mitt rum där också haha. Jaha nu kom visst min säng haha, borde nog hjälpa till pappa kanske bryter ryggen annars... Måste sola också... damn. Ha det fint! xoxo

Right now, tuppen upp för min säng!

14 November 2010

Godmorgon! Är uppe ganska tidigt idag, pappa skulle hämta lastbilden vid elva sen åker vi in mot solna och röjer undan massa grejer från farfars gamla lägenhet. JOBBIGT. Fast jag tror inte jag behöver göra så mycket i alla fall haha. 

Igår så drog Lykke hem, kom ju på att vi skulle upp ganska tidigt idag så. Och i morgon är det skola igen, kul. Sitter och kikar lite på vårat schema som kommer den här veckan. I morgon börjar vi nio i alla fall, skönt! Och på fredag börjar vi tjugo i tio!! 

Imorgon ska jag nog försöka ta mig in till centrum och gå runt en stund i affärer, man behöver ju lite avkoppling ibland. Haha det är avkoppling för mig i alla fall. Hoppas min jacka som jag beställde kommer snart också! Måste flytta ut sängen från mitt rum nu, ska få en annan tydligen haha. Ha en trevlig söndag! xoxo

lördag 13 november 2010

yeah

Har lite smått kul i köket med Lykke Lordh just nu haha. Vet inte riktigt vad som händer i kväll, men så länge lägger jag upp lite snygga bilder, riktigt snygga faktiskt haha. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! xoxo




Bra cam, oh yes!

13 november 2010

Godmorgon! Allt bra med er? Jag fattar inte hur jag kan vara så pigg som jag är just nu! Jag gick typ och la mig vid halv fyra igår, eller ja i morse, och är liksom vaken nu haha... 
Vad händer idag då? Själv ska jag tillbringa min lördag tillsammans med Lykke, alltid lika trevligt! Vet inte riktigt om det skulle bli någon bio idag förresten, får väl se hur det blir. Ska bara ta det lite lugnt idag och i princip resten av helgen. Ska följa med pappa till solna i morgon i hans lilla lastbil, haha. Det kommer se roligt ut... 

Skulle egentligen behöva införskaffa lite nya kläder, får se om jag gör det på måndag kanske. Det är verkligen helt "tomt" i min garderob! Känns som att jag går runt med samma kläder hela tiden. Fast egentligen är det inte så tomt i min garderob, den är ganska full faktiskt. Men det är bara massa fula kläder som jag aldrig använder och som är för smått. Skulle vilja bli av med det, men hur vet jag inte riktigt än...?

Flyttade in beaas byrå i mitt rum igår, så nu ser det helt annorlunda ut. Ska sätta upp min LP skivor på väggen och mina krokar sen är mitt rum completed. Bea ville ha min byrå så då bytte vi, hennes byrå är så mycket bättre än min!

Nu ska jag plocka lite i mitt rum, sen kommer väl pykkis någon gång. xoxo

Tråkigt väder, tråkig bild.

fredag 12 november 2010

friday i'm in love

Shit vad skönt med helg! Just nu sitter jag och käkar äcklig grandiosa pizza haha, den är inte så god... Slutade tre idag, varför kunde vi inte få sluta typ halv ett som alla andra klasser på skolan..? Nu är jag i alla fall hemma haha.
Har laddat med lite godis till fredagsmyset. I morgon blir det kanske bio, får se. Har ganska mycket att göra i helgen, usch. 

Ska börja rensa ur min byrå snart, berit skulle tydligen ha den när hon flyttar nästa vecka. Vill ändå inte ha den så. Kanske ska börja med det nu förresten så det blir klart någon gång. PUSS

Right now

torsdag 11 november 2010

standing where you left me

Så nu är jag hemma igen, shiiit vad kallt det är ute! Det märks att vintern är nära, om den inte redan är här kanske haha. Just det vi hade friskis och svettis idag på idrotten, det var faktiskt ganska roligt. Svettigt men roligt! Jag ger mer om jag får träna med musik, man blir mer taggad då eller hur? :)

Hmm... jag borde plugga men nja inte nu. Jag ska ju ändå bara träna på dom där svenska orden. Det får vänta en stund tycker jag. Snart är det ju PH! Haha jag och lykkis har blivit värsta insatta i det nu, dom är ju som treåringar verkligen. Att dom inte skämms haha, fast det är ju därför man kollar i och för sig. 

I morgon är det fredag, tycker veckan har gått jättesnabbt! Men skönt ska det bli med helg, ska hjälpa pappa att flytta saker från farfars lägenhet. Han hade tydligen hyrt en lastbil haha. 
Ska nog kolla på tv en stund, xoxo

11 november 2010

Hej! Hur mås det? Jag mår great, sitter i skolan nu och ska väl egentligen jobba med min APU uppgift men den håller jag på med hemma så jag har inget att göra nu haha. Men jag ska nog försöka få till ett avslut nu kanske...
Jag vill bara hem och äta haha, jag är jättehungrig! Det var bajs till mat idag som vanligt, så man blir lite hungrig vid slutet av dagen. Vi slutar tio i fyra idag, kul.

Nej man kanske ska få till ett fiffigt avslut nu, hörs sen puss

onsdag 10 november 2010

Jag ska bli pluggis...

Yes, jag måste verkligen lägga ner mycket mer tid på mina studier om jag ska komma någonstans. Jag kommer inte få dom bästa betygen direkt... 
Min mobil har fått ryck igen, den vill inte starta... buhu. Jag tror jag ska fixa i ordning mig nu sen ska jag nog sova. Vill ju få ut så många timmar som möjligt av min sovmorgon liksom ;)Godnatt, xoxo

Hittade ett fyllo på tåget, hon sa att hon hette Lucky Luke... fast så lucky kan hon knappast vara


normalt?

skumma personer...
 

DAMN!!!!

Fan vad sur jag är just nu. Fick hem en jacka som jag beställde för några dagar sedan, såklart ska den vara för liten!! Jag var alldeles för tjock så nu måste jag skicka tillbaka den ÅÅÅÅHHH!!! Nu ska jag beställa en ny i en större storlek, men den kommer ju komma om ett bra tag. Allt går åt skogen just nu kan jag säga. 

Nog om mina problem nu. Jag har i alla fall klippt mig, det blev kortare än vad jag trodde men det slitna är borta i alla fall. Tur det. Nu hinner jag ju typ inte plugga, kul. Jag måste verkligen göra det. Det är ju PH snart haha. Men jag får sovmorgon i morgon så jag kan nog plugga en liten stund i alla fall. Kanske bäst att börja lite nu maybe, xoxo

kort, enligt mig

2 cool 4 school

Hej på er! Sitter i min kära skola och har dubbelpass i svenska. Vi ska skriva en uppgift om våran praktik, fast jag vill helst göra det hemma så nu har jag inget att göra. Våran lärare verkar ju inte bry sig heller så ja, han skrev att jag jobbade på bra i mitt omdöme så det borde ju vara lugnt ;)

Sen när jag kommer hem ska jag åka och klippa mig, topparna i guess. I morgon får jag lite sovmorgon tror jag, härliiigt. Lägger in lite inspiration till er, enjoy.



tisdag 9 november 2010

sunshine

Nu har jag duschat och faktiskt börjat med mina APU frågor! Duktiga Elin. Nu ska jag krypa ner i sängen min och förhoppningsvis sova. Kul att vi börjar åtta i morgon... men vi slutar tre, ganska tidigt ju! Nej nu måste jag sova annars är jag död i morgon. Upp kvart i sex, kul! Godnatt.

SNÖSTORM!

Från och med idag hatar jag snö! Usch det är det värsta som finns, speciellt när det är slask!! I morse så snöade det inte, men nu när jag skulle äta lunch då vräkte det ner! Jag hade mina converse på mig, inte kul haha. Nu ligger det ett täcke av snö utanför fönstret... Jag vill bara ha sommar! Varför bor jag i Sverige!?? Kunde lätt bo i typ Australien just nu... gud vad härligt. 

Kom hem runt fem, fick skjuts upp av lykkis mammsi så jag slapp gå i ovädret i alla fall! Nu ska jag sätta igång och plugga, sen är det PH som gäller. Sen lite plugg igen kanske haha. Imorgon ska jag klippa mig också, det behövs kan jag säga er. Mitt hår är riktigt slitet just nu... Här kommer några heta bilder från skolan ;) xoxo




skolaaan

Hejsan på er, allt bra? Själv är det bra med mig, eller ja det går väl upp och ner antar jag. Sitter i skolan just nu och har växt och djurliv, INTE kul. Vi ska svara på massa frågor om evolution, typ världens tråkigaste ämne.... Fast jag sitter inne på fb istället hahah. Nu är det visst lunch så nu måste jag kila annars hinner jag inte med bussen. Hörs! xoxo

måndag 8 november 2010

plugg...

Jag måste seriöst börja plugga nu, vi har ju massa prov som kommer nästa vecka. Bra att jag typ inte kan någonting... Måste sätta igång med det nu med detsamma om jag orkar... fast det gör jag nog inte haha. Vi hörs i morgon istället. bye bye

boys boys boys...

Hejsan. Första dagen i skolan igen är härmed avklarad. Jättetråkig dag, jag led verkligen av andra skäl också.... Kul att det är sex veckor kvar i skitskolan tills det blir lov haha. Det är kanske inte så långt i alla fall. 

Efter skolan åkte jag och min andra halva till VH och hämtade mina saker. Haha jag saknar faktiskt Fors! Även fast det var ett helvete i början så saknar jag det. Saknar alla snälla människor som jobbade där också!Ja dom flesta i alla fall. Saknar alla hästar också.... :( Hoppas det blir av att åka till Globen och kolla på dom hästarna, vore kul! 

Sitter och väntar på att Lykke ska komma hit, men hon har tydligen fastnat hemma med en påse chips hahaha. ÅH vad jag blev sugen på det nu... haha. Snart är det PH också! Emma var ju trevlig idag och tog ett snack med Johannes Aasa, han som är med i PH haha. Gulligt. Hörs, xoxo

muuuums avslagen fantaaaa....

söndag 7 november 2010

You'll never walk alone

Bra jobbat där pool! Nu har jag spanat in en jacka på Nelly. com som jag vill ha haha, ibland kan man vara lite dum men men.. Taggar till skolan i morgon! JAG VILL INTE! Det kommer bara kännas konstigt uuusch.
Sen ska jag och lykkis förbi VH också, ännu roligare... eller inte. Men jag får träffa min gullunge Jambo i alla fall!
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag fixa i mitt rum, det är värsta röran där... xoxo
VÄRLDENS FINAST HÄST! Såg honom idag, åååh jag vill ha honom tillbaka!