bloggerfy

fredag 31 december 2010

ses 2011

nya tag, nya utmaningar. nu gör vi det bästa utav 2011! Gott nytt år :)

torsdag 30 december 2010

SICK OF YOU

Har kikat lite på hoppning, helt okej runda för Douglas Lindelöw för att vara debut i världscupen. Himla svår bana bara! Blir så grymt sugen på att rida och tävla när jag kollar på hoppning ÅHH... Ingen som vill låna ut sin lilla pålle åt mig som jag kan rida? Haha.
Sitter och käkar lite ungsbakade chips och ska snart sätta på Remember Me. Har inte sätt den faktiskt men har hört att den är bra. I morgon kommer lite släkt+ halvsyssling (haha) hit under dagen, får se vad som händer sedan. Puss puss

2010


Lite av det bästa från 2010

BLA BLA BLAAA

Jag har det riktigt tråkigt just nu... ovanligt haha. Jag har i alla fall registrerat mig på filmcafe.se så jag hoppas någon kontaktar mig och vill ha med mig i VÄRSTA STORA filmen! Haha eller inte... men jag hoppas jag får vara med i något i alla fall. Det har alltid varit min dröm enda sen jag var liten, men vi får se!
Tänkte kolla på How I Met Your Mother nu, sen ska jag väl äta. Har  också bestämt mig att jag kanske ska köpa en ny dator istället för en ny mobil. Min mobil är fortfarande på lagning, men den borde ju fungera bra när jag får tillbaka den så det är bara onödigt att skaffa en ny just nu. Min dator är döende just nu, orkar verkligen inte med den längre. Ibland får den för sig att bara starta om sig eller lägga av. Som när man bloggar kan datorn bara stänga av sig och då måste man skriva om allt igen... inte kul.
Funderar på en macbook, men det är jag som ska pröjsa för den så ja.. vet inte riktigt var jag ska få pengarna ifrån haha :)

30e DECEMBER

Morsning korsning. Har käkat lite frukost, funderar på om jag ska ta en promenad eller nått. Jag har knappt rört mig på hela veckan haha...illa. Sanningen är att jag inte har något att skriva om just nu, så jag återkommer senare haha :) puss puss



onsdag 29 december 2010

BARA JAG SOM TYCKER DEN ÄR DÅLIG?

29e DECEMBER

Shit snart är december slut! Helt sjukt vad fort det här halvåret har gått. Eller ja hela året! 
Efter 3 månader har vi äntligen fått våran tv installerad! Fattar ni hur happy jag är eller? :D I TRE MÅNADER har jag varit utan tv hemma hos min pappa. Usch det har varit hemskt ibland. Fast det har ändå varit ganska skönt också, jag brukar annars bara sitta och glo på tv hela tiden. Nu har jag fått lov att göra annat i stället. Vara ute mera t.ex. Men det är riktigt skönt att allt fungerar nu, till och med våran dvd haha.
Snart ska jag äta lunch/middag något mitt emellan haha. Funderar på om jag ska ta och kolla på Pappa Polis, den serien gick väl typ när man var liten. Kommer ihåg att jag älskade den serien haha. Den är ju faktiskt ganska bra ;)
MY PRECIOUS TV.

tisdag 28 december 2010

TUSEN GÅNGER STARKARE

HAY HAY. Ska snart äta, jag vet lite sent för det nu kanske, men jag har typ inte ätit på hela dagen haha.  Kanske ska köra en Emma och bara äta rostat bröd, risgrynsgröt och dricka cola varje dag ;) Har laddat ner många bra filmer nu så ska väl snart kolla på dom och äta mig fet heheheheheheheeeee. Saknar Lykke förresten, hon är i fjällen nu och kommer inte hem förens på torsdag.... :(

Någon som har sett den där filmen Tusen gånger starkare? Är den bra eller? Vill se den! Charlie Gustafsson är ju med i den, världens snyggaste kille det där. Nu ska jag äta puss puss. Oj vilket konstigt inlägg det här blev haha.
Bra bok

HITTADE TVÅ LIVSNJUTARE I TRAPPAN...


Haha han ser ut som en säl...

KINGDOM OF NOISE

Godmorgon. Jag måste ha något fel i hjärnan som är uppe såhär tidigt haha. Jag går och lägger mig jätte sent men sen går jag ändå upp tidigt....
Skulle rensa lite bilder på datorn igår och då hittade jag alla Englandbilder. Fan vad jag saknar den resan, det är den bästa resan jag har gjort hittills. Helt underbar var den! Om ni inte har åkt på språkresa någon gång så ska ni passa på att göra det. Jag fick möjligheten att göra det 2009 och det blev en helt oförglömlig resa! Saknar alla människor, värdfamiljen, platserna man besökte... ja ALLT. Önskar att man kunde spola tillbaka tiden :)



måndag 27 december 2010

HIMLEN LUKTAR PLAST

GODMORGON

Allt bra? Själv är det bra mig, har precis vaknat och ska väl gå ner och hitta något att äta. Idag händer det inget särskilt, ska bara vara hemma och ta det lugnt! Behöver man göra ibland också. Behöver åka in tills stan någon gång i veckan, har fortfarande inte hittat en jacka och jag måste hitta något att ha på mig på nyår. Vet inte riktigt var jag ska vara på nyår än så jag är lite confused just nu.
Nej jag är hungrig haha. puss
utanför mitt fönster i morse

söndag 26 december 2010

UNDISCLOSED DESIRES

Jag glömde ju berätta att jag såg Andreas Wijk på Monki idag! Ni vet han snygge bloggaren från götet? Ja, ibland har man tur haha. Han stod och slet av sig sin tröja mitt framför ögonen på mig haha...
Nu ska jag nog lira lite The Sims 3 istället för att rota i lådor med massa fotografier... Puss

HEMMA..

Yes, nu är jag hemma igen. Är helt slut haha. Jag har inte hittat alls mycket ändå är jag helt slut. Det var ju flera tusen människor på ett och samma ställe så det kanske inte är så konstigt. Man blev lite yr haha. Har jag precis ätit, och nu ska jag gå igenom en stor låda med fotografier. Pappa håller på att rensa sin STOORA garderob så han ville att jag skulle gå igenom alla dom där fotona, thanks dad... Men jag tycker det är roligt att kolla på kort från när man var en liten plutt och från resor och sådant! Man längtar nästan tillbaka till när man var liten och var helt bekymmerslös haha.
Väl bäst att börja med det då, slänger in några bilder på det jag köpte idag också :) puss


26e DECEMBER

Godmorgon på er! Håller på att fixa till mig lite, snart blir jag upphämtad sen sticker jag till Skärholmen ett tag. Får bara göra av med 1500 kr har jag bestämt. Undrar hur det kommer gå haha. Fast jag ska ju bara leta efter en jacka så det kommer nog gå bra. 
Är jättetrött, blev tvungen att gå upp vid åtta(!!!) för jag skulle tvätta håret och jag har ingen hårfön så då måste det typ torka en timme haha. Jag tror jag somnade vid typ två så jag har inte fått så mycket sömn inatt. Plus att hamstrarna håller på och låter....haha
Men nu måste jag kila, hörs sen. Puss
fick tröjan i julklapp!

lördag 25 december 2010

RELAX

Känner mig stressad över ingenting! Haha jag är konstig. Men bara för det så tänkte jag nog sätta på en film, funderar på Wall Street Money Never Sleeps den är helt ok. Shia LaBeouf är ju så söt. Ska nog göra i ordning lite te och en macka, mysigt! Ska upp tidigt i morgon så jag kanske ska gå och lägga mig i skaplig tid för en gångs skull! Hoppas eran dag har varit trevlig, nu ska jag gå och njuta av lovet haha. PUSS

BABY YOU'RE A FIREWORK

Sitter och spelar lite The Sims 3, för jag har inget liv... Nej då, ibland är det ju ganska roligt eller hur? I morgon åker jag till Skärholmen nu när mellandagsrean börjar. Ska försöka leta efter en ny jacka, jag är inte riktigt helt nöjd med min senaste haha. Men jag ska nog kika om Top Shop har några snygga jackor, dom brukar ju ha det! Nu ska jag kolla på Eclipse tror jag medans jag väntar på middagen, haha okej där lät jag väldigt lat och bortskämd... Men pappa tyckte ju att jag skulle varit med i Ung och bortskämd så ja haha. 
Hittade lite häftiga naturbilder från weheartit så enjoy! :)




25e DECEMBER

Godmorgon! Vaknade nyss, är fortfarande jätte trött... Lykkes hamster sprang runt i sitt hjul hela natten och det där hjulet är inte det bästa, gnisslar och har sig så jag kunde inte sova haha. Igår, efter Kalle Anka och all mat öppnade vi julklappar. Vi skulle ju inte så många i år. Men vi syskon hade köpt till varandra i alla fall så några blev det! Orkar inte visa dom nu men det var bra och praktiska saker. Sen var vi ute och åkte pulka, slår vad om att hela Gnesta hörde oss... Men det var jäkligt roligt i alla fall. Börjar bli en tradition för oss att åka pulka på julafton haha. Ska snart åka till pappa, men jag slänger in lite blandade bilder från igår.



fredag 24 december 2010

KALLE ANKA...

GUD vad Kalle Anka är tråkigt! Jag började titta på det men sen fick jag nog haha. Jag har nog tyvärr växt ifrån det... det var kanske på tiden att jag gjorde det. Just nu sitter jag och väntar på maten, som jag egentligen inte gillar men ja det finns inte så mycket annat att göra här haha. Det är bara familjen här hemma så det är ganska tråkigt. Nästa jul ska jag resa bort typ till Thailand kanske och bara ligga och sola och inte tänka på julen alls! Fatta vad skönt det skulle vara...



Jag och bea lekte lite med Lykkes hamster (min förra) hon är så grymt söt! Ser ut som en liten snöboll haha...

24e DECEMBER

Ville bara önska alla en riktigt GOD JUL! Just nu sitter jag ensam hemma och äter julgodis, men snart så kommer det folk hit och då börjar julen hemma hos mig! Hoppas ni får en riktigt mysig dag, längtar ihjäl mig till Kalle Anka haha. Puss på er.

torsdag 23 december 2010

Don't shoot me santa- The Killers

Har precis fått hem min bok, Dandy haha. Jag skickade efter den igår och idag kom den bra bra! Fick även ett signerat bokmärke av Andreas Carlsson, de ni ;) Nu ska jag åka iväg till pappa i kylan, puss.

23e DECEMBER

Godmorgon! Är uppe tidigt idag, haha varför vet jag inte. Men jag kunde inte sova i alla fall. Idag ska vi väl fortsätta fixa allt tills i morgon. Det är tydligen julafton då?? Haha nej jag skojade bara, men det känns så konstigt att det är i morgon. Jag har inte alls någon julkänsla eller nått. Brukar ha det lite innan haha.
Mamma har tvingat mig att städa mitt rum också.... Ja juste det var typ 25 minus inatt! I lilla Gnesta... ruggigt kallt var det i alla fall. Nu ska jag nog äta lite frukost och sätta på Pirates of the caribbean, kan inte få nog av Orlando Bloom haha.

onsdag 22 december 2010

ONSDAG

Har precis bakat pepparkakor som blev skitfula och tjocka, men goda blev dom haha. Har så mycket att göra nu såhär innan jul. Kan inte fatta att det är julafton om två dagar! Jag har inte alls någon riktig julkänsla, det är lite skumt. Fast julafton kommer ju inte bli direkt som den brukar i år, kanse därför...

Red i alla fall idag men lykkis och Fanny, hur kul som helst. Bara det att det var 1000000 minusgrader ute haha. Jag saknar bara min gamle polle mer och mer för var dag, ååååh jag vill ha tillbaka honom! Vill vara medryttare eller något, jag kan bara inte vara utan ridningen. Det går inte. Nu ska jag äta lite sen ska jag väl hjälpa mamma att städa hela huset, kul. Puss.

tisdag 21 december 2010

MUMS

Här är bootsen jag köpte idag för ca 500 pix. Köpte även Bobby's hårvårdsprodukter, shampoo och balsam. Tänkte testa dom nu. De enda julklapparna jag köper i år är till mig själv, moahahaha ;)


JULLOV!

Haha min dag var helt skruvad! Jag och Lykke åkte upp med halv elva tåget... fast det var ett försenat tio tåg tror jag. Men när vi kom till hamn och skulle byta så var tåget inställt eller något så vi åkte in till Södertälje istället. Vi bestämde oss för att stanna kvar i Södertälje istället eftersom det inte gick några tåg. Så ja, vi kom aldrig till skolan haha. Lykke skulle handla julklappar och jag hittade lite smått och gott till mig själv. Vi såg även Tim-Joel från Ung och bortskämd på H&M. Eller ja vi följde efter honom hahah... sen såg vi honom igen när vi skulle till tåget. Ganska coolt va..? Fast vi fastnade i Järna i en timme och höll på att frysa ihjäl men till slut kom vi hem i alla fall. Men skönt att dagen är avklarad även fast vi inte var i skolan, jag hoppas vi får jullov nu bara haha...

Hittade ett par riktigt snygga boots från Åhlens, visar dom sen. Nu ska jag äta puss.

måndag 20 december 2010

EASY COME, EASY GO

Lykke is da house right now! Haha vi har ju sovmorgon i morgon så hon har kommit förbi och hälsat på mig. Sista dagen i morgon innan lovet! Fasiken vas skönt det ska bli. Men jag tycker det är lite onödigt att vi måste sluta i morgon, vi kunde ju ha slutat förra fredagen som alla andra har fått göra. Bläää bajsskola. 

Hade omprovet idag också. Ja det gick åt helvete, men jag tror det gick bättre än förra gången så jag vi får väl se... Lägger det där med matematiken åt sidan ett tag, det är ju lov nu! Har inte tid att tänka på det där haha. I morgon följer jag med lykkis och handlar julklappar efter skolan. Vet inte om det blir att åka in till centralen eller om vi kanske åker till Södertälje. Man är ju lite rädd att något ska hända i sthlm nu såhär runt jul. Men det är ju mycket mysigare i kära sthlm så jag tror det lutar åt det hållet. 
Nu ska jag vara social, puss. 

Xavier Samuel

söndag 19 december 2010

21:11

Jag gillar mina rubriker haha. Håller på att göra i ordning mig för kvällen tänkte hoppa i säng ganska tidigt. Fast jag är inte alls trött så lycka till med det Elin. 
Jag verkligen ha en ny dator så snart som möjligt min är så äckligt seg just nu. Eller det har den alltid varit. Ingen idé att önska sig en i julklapp eftersom våran familj tydligen skär ner på julklapparna. Kommer inte få någon alls, bara pengar typ. Roligt, roligt... Fast nej. Men jag får väl försöka skaffa mig en ny dator efter jul antar jag. Vill ha en liten plutt som jag kan ha med mig överallt. Den jag har nu är visserligen en bärbar dator, men den är ju FÖR stor. Ryms inte i väskan... haha. 

Det blir åtta tåget för min del i morgon, skönt! Sweet dreams. 

FJÄRDE ADVENT

Jaha så var det fjärde advent, tycker allt har gått så himla fort. Det var ju första advent alldeles nyss haha! Sitter och läser på lite matte faktiskt. Har ju det där jäkla omprovet i morgon. Men det kommer säkert gå bra, det skulle inte vara så svåra uppgifter så det klarar jag nog. På onsdag och torsdag ska jag följa med lykkis och rida! Det känns som om det var evigheter sedan jag red, men nu när jag tänker efter så var det inte det. Red ju praktiken. Jag saknar min praktikplats... buhu :( Visst var det ett helvete i början men så är det ju nästan alltid när man ska börja jobba på ett nytt ställe. Men jag funderar på om jag kanske ska söka jobb där, dom behöver säkert hjälp. Vi får se...
Har lite halvt bloggtorka just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha. Men jag skriver lite senare istället. Puss. 

lördag 18 december 2010

NYÅRSLÖFEN?

Jag känner mig som ett riktigt fetto nu. Först åt jag värsta FETA middagen, blev proppmätt. Sen hade mamma gjort fruktsallad, och nu sitter jag med en chipspåse och en fanta haha. INTE BRA. Mitt nyårslöfte blir att skära ner (det kommer aldrig gå att skippa det  helt) på all skräpmat läsk och godis! Fast egentligen äter jag inte vanligt blandgodis, mår bara illa av det chips är mycket godare. Det är ju ännu värre liksom... Nej så från och med nästa år ska jag äta mycket mindre än vad jag gör idag! I PROMISE.
Ett annat löfte till nästa år är att jag ska börja träna på något vis, ut och springa eller något sådant. Det är ett MÅSTE verkligen. Haha jag känner mig som ett litet barn när jag sitter och smider nyårslöften för mig själv...

Bye bye my friend