bloggerfy

fredag 14 januari 2011

BYE BYE

Ett hastigt bloggbyte, bloggar nu på lifeofellas.devote.se!

12:04

Godmorgon. Jag bestämde att stanna hemma i morse, mår verkligen uselt. Har sovit fram tills nu, känner mig lite piggare i alla fall. Får se om jag följer med mamma ut på en promenad sen när hon kommer hem, hon skulle visst till Trosa en snabbis. 
Måste leta efter lite papper som jag måste ha, vi har prov snart  om typ celler och massa annat konstigt som jag inte riktigt förstår mig på haha. Så ja, jag behöver vara väl förberedd. 
Sen måste jag göra klart min berikningsgrej också, orkar verkligen inte... Hoppas ni får en bra dag! Puss



ÅÅH så söta!

torsdag 13 januari 2011

FAMILY GUY

Haha ja jag sitter och kollar på Family Guy, vadå världens bästa serie. Älskar den! Ska ta och kolla på Pacific nu tror jag och försöka somna lite tidigt, får se om jag går till skolan i morgon mår inte alls bra just nu... Jag undrar när min mobil är klar, jag vill ha den nu nu nu! Puss puss

SÅDÄR JA!

Jag kom väl hem runt halv sex, haha fy vad sent. Det borde inte vara tillåtet att komma hem från skolan sådär sent. I morgon slutar jag tjugo i två, det tidigast jag någonsin har slutat ända sedan jag började haha. Sista lektionen var en dubbellektion där vi har ett tema just nu, yrken. Vi pratade om hur man skulle gå till väga om man vill bli t.ex veterinär eller något annat inom djur. Haha och jag som ville bli veterinär när jag var liten, det var typ min dröm. Det är sjukt svårt att komma in på den kursen på högskolan, skulle aldrig klara det! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter gymnasiet, jag funderar på att ta ett jobb på någon stor djurpark så länge. Sen ska jag nog fortsätta läsa någon kurs på SLU. Haha bra framtid....
Nu ska jag kika på tv och värma mig under en filt, jag har frusit hela dagen. Usch.

13 JANUARI

Hej på er. Har precis kommit till skolan, tågen var försenade och massa krångel så första lektionen kunde jag och lykkis inte medverka på hehe.. Så nu sitter vi i datasalen och gör inte så värst mycket. Om typ en timme är det lunch, jag hartar våra nya lunchtider. Vi har samma tid varje dag, tjugo i elva. Ingen är hungrig då! Alla går ändå och köper något på eftermiddagen, man klarar sig liksom inte från elva till fyra. Sen tar det ju en timme att åka hem också.... Jag har i alla fall med mig mackor haha.
I morgon är det fredag också, det har gått himla snabbt! Skönt i all fall. Får se vad jag hittar på i helgen, kanske ska förbi nyköping och hälsa på Berit.
Bloggar mer när jag kommer hem istället. Ha en bra dag, puss!

onsdag 12 januari 2011

INTERNETKRÅNGEL...

Ja internet strular i hela huset, jag hoppas jag lyckas publicera det här inlägget i alla fall.... Bler fler inlägg i morgon istället. Nu ska jag och Lykke försöka sova, taggar skola....YEY. Puss och kram! :)

12 JANUARI

Sitter här i mitt lilla rum med Lykke, vi kom precis hem. Ganska seg dag faktiskt men vid slutet av dagen kom emsiii till skolan och hälsade på! Nu sitter vi och väntar på mat, åt ingen lunch idag så jag håller på att dö lite haha. Sen sticker vi nog och solar sen ska vi sova. Haha eller inte. Hoppas ni har haft en bra dag idag! Puss

tisdag 11 januari 2011

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Lykke bajskorv blev lite försenad, hihi nej hennes pappa blev lite försenad, så vi tar solningen i morgon. Då jävlar ska vi se ut som pepparkakor.....eller kokta kräftor.
Tänkte sätta på I rymden finns inga känslor, kommer säkert somna haha. Men det är i och för sig bra, annars är jag bara vaken hela natten som jag och Lykke var igår... Fan vad trött jag var i morse alltså, eller jag var det hela dagen. Skönt att komma hem efter en sån dag. Ska göra lite mysigt i min minimala säng med lite kuddar och te. puss puss

HEMMA!

Jaha då var första skoldagen avklarad, ett stort tack till SL som ställde in alla tåg och gjorde min dag SÅ underbar. TACK. Ja vad ska man säga vi började köra på direkt när man kom till skolan, hade mitt favoritämne matte på morgon jippiiiie. Sen åt vi ju lunch på vårat nya lunchställe nu, som ligger precis bredvid skolan i samma byggnad till och med. Det var helt okej faktiskt, det var väldigt mycket folk men det är nog inte alltid så. Lite kul med nytt folk i samma ålder istället för massa snorungar haha.
Har precis ätit lite pannkakor, senare kommer Lykke hit och då ska vi nog sola sen får vi se vad vi hittar på för bus. Hihi. 
Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig i morgon, haha knasig jag är. Puss.

måndag 10 januari 2011

SKOLASKOLASKOLA

Nej fy, jag har inte alls lust att gå till skolan i morgon eller ja åka tåg haha same shit. Jag måste verkligen börja ta tag med pluggandet nu, man blir så sjukt depp när man hade typ stålande betyg i nian och så börjar man gymnasiet och får dom sämsta lärarna som bara sätter G på allt man gör. Det är ju inte så att jag inte anstränger mig, men jag får ändå bara G och kanske ett VG då och då. Det SUGER. Jag måste bli pluggis för att lyckas tror ja.Just nu hade jag tänkt ta mig en shower och sen inväntar jag Lykke, hon ska nämligen komma hit. Sen får vi se vad vi gör, puss och kram på er.

ANIMAL STYLE

Så grymt snygg smyckeskollektion! Plockade ut några godbitar som jag tyckte om. Från Stylebytyra



10 JANUARI

Good morning sunshines! Ganska skönt att man börjar skolan i morgon, alla verkar ju börja idag haha. I morgon börjar vi halv tio tror jag, så då kan man ta åtta tåget. Sweet! Sitter och kollar lite på tv just nu, ska nog gå ut snart, jättefint väder ute ju! Får se vad som händer senare, måste ju njuta sista dagen av lovet haha. xoxo

söndag 9 januari 2011

FASHION WITH A CAPITAL F

Jag är så grymt shoppingsugen  just nu! Vill typ beställa ALLT från hm's hemsida! Väntar ju på mina tröjor från modekungen också men det tar ju överdrivet lång tid att få dom! Det är liksom bara två tröjor, så lång tid kan det ju inte ta?... det har gått en hel vecka nu! Orkar inte vänta, vill ha dom nu nu nu! Haha vadå desperat... 
Men jag kanske ska ta mig en sväng till hm när skolan börjar och handla lite nytt till garderoben. Vi får se, är ju inte gjord av pengar haha. Nu ska jag kika lite på Morden i Midsomer, GUD så roligt! Eller nja.

FRIENDS IN HIGH PLACES

Jag har verkligen otroligt tråkigt just nu.... Jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Eller jo jag har ju fixat min berikningsapparat så den är klar nu i alla fall. Den är verkligen superful men men... hoppas jag får G i alla fall. Försökte baka någon konstig kaka, men jag vet inte riktigt hur den kommer smaka haha. Baka är nog inte min grej. Ska väl titta lite på tv nu, för det har jag ju verkligen inte gjort hela dagen...haha.

9 JANUARI

Hej på er. Har varit ute ett tag nu, gick vanliga rundan. Så jäkla härligt att det är lite varmare än vad det brukar vara! Lovar att det kommer komma mer snö igen, typiskt. 
Sitter och kollar på tv nu, ska plugga lite senare tror jag... Ha det bra! :)

lördag 8 januari 2011

LOST IN TRANSLATION

Jag och min fina vän bjussar på lite bilder. Johanna borde bli modell, japp! Det tar ju hundra år att ladda upp bilder har typ suttit här i tjugo minuter haha.
Fina cheyer




Och NEJ, vi är inte normala....

SATURDAY

Godmorgon. Sitter och kollar på storslalom, haha vad duktiga svenskarna är....fast njaa. Jag hoppas vi åker skidor på sportlovet, vi håller på att prata om det men jag hoppas verkligen! Förut har vi åkt varje år till Idre, men nu har det dock inte blivit lika ofta. Det var jätte länge sedan jag var i Idre, förra året var vi i Hassela. Idre som är så mysigt! 
Igår kom det ett par som vill kolla på våra katter, jag var helt säker på att dom skulle köpa en då men dom var inte helt säkra än. Men dom skulle höra av sig snart igen, hoppas det blir något! Haha missarna var så söta, dom kände på sig att något var "fel" så dom sprang och gömde sig när dom kom. Inte världens bästa intryck kanske haha. 
Tänkte läsa lit bloggar nu, sen ska jag nog gå ut en sväng. Ikväll ska jag träffa Johanna, har saknat den tjejen enormt mycket! Puss puss

fredag 7 januari 2011

SHOW'EM WHAT YOU GOT

Jag har faktiskt tränat lite, duktigt va. Nu känner jag mig mycket smalare! (haha) Ska ta mig en dusch nu tror jag, sen ska jag göra lite mat, kyckling. KÄRLEK till det. Vet inte riktigt vart pappa har tagit vägen men men... haha. Har inte så mycket att skriva just nu. Later, puss.
För er som undrar så använder jag just nu Bobby's schampoo och balsam, riktigt bra grejer tycker jag! Ni som inte har testat dom, gör det. Håret blir väldigt mjukt och smidigt, love them!

7 JANUARI

Hejsan hoppsan. Sitter och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig, men han kommer aldrig haha. Han är så seg... Hade tänkt att plugga lite idag... såg att skolan hade lagt upp våra nya scheman också. Dom var ju...bra. Eller inte, det som kanske är lite bra är att vi oftast börjar typ halv tio och fredagarna är jättekorta. Men vissa dagar börjar vi typ åtta och slutar halv fem! Inte okej. Men det är bättre än vad det var i höstas i alla fall. 
Försökte också att fixa smileys till bloggen men det verkar inte funka, såklart haha. xoxo

torsdag 6 januari 2011

WORK HORSES AND SHOW PONIES

Har suttit och kollat på Göta Kanal 3 med mamma, haha vilket liv vi har. Tycker alla dom där filmerna är så grymt dåligt gjorda, så himla tråkiga... Försöker tjata lite på henne att vi kan ha ett gym i källaren. Fatta vad skönt det skulle vara! Då skulle jag kunna träna varje dag och se ut som värsta fitnesskärringen...haha. Men jag vet inte inte riktigt om hon går med på det än men vi får väl se. Jag kan ju önska mig ett löpband när jag fyller år! :D Det är så himla tråkigt att t.ex springa ute eller gå på gym och svettas tillsammans med gamla gubbar haha... Jag spanade i alla fall in två ganska billiga saker som jag vill ha, meeeen som sagt jag har nog inte råd med dom just nu. :(

Fräscha grejer vavava? ;)

GRYM LÅT

GODMORGON..

Vaknade för en stund sedan, man tittar ut genom fönstret och ser världens snöstorm ute. KUL. Skulle gå ut till min lille kanin och höll på att begravas i snön haha. Fast däremot är det ju bara 1 minusgrad ute, det är ju bra. Ska åka till mamma om en stund, ska lägga upp några jeans så hon skulle hjälpa mig. För jag vet inte alls hur man gör haha, jag som hade mvg i syslöjd i nian...dåligt. Snart börjar skolan också.. :(

onsdag 5 januari 2011

VAKNA.

Sitter och kollar på Jönssonligan haha. Klassiker alltså. Sitter och kollar lite på olika resor, vi ska förhoppningsvis åka bort nästa jul dock. Men man måste ju vara förberedd haha. Jag tjatar på pappa att vi ska åka till Thailand men vi får se. Så himla skönt att åka bort när det säkert kommer bli så jäkla kallt igen. 
Appropå värme, fan vad jag längtar till sommaren! Har aldrig längtat så här mycket till sommaren förut. Tänk er, sola, bada, grilla haha. Härligt härligt. Kul att det kommer dröja minst två månader tills snön försvinner... om det inte sker ett under att det blir typ as varmt jättefort.. 
Jag vill också ha en egen liga förresten, Branderligan. Det låter väl bra? ;)

5 JANUARI

Lite dåligt bloggande ja... Jag har varit hos farmor i sthlm idag. Det var länge sedan vi sågs så det var kul att träffa henne igen! Fick även lite pengar hehe... 
Hur som helst, sitter och bläddrar lite i hm katalogen. Jisses vad jag ska beställa mycket därifrån! Dom har ju fått in så sjukt mycket snyggt. Väntar också på mina tröjor från modekungen men dom kommer aldrig haha. Ska börja plugga lite nu faktiskt, har två grejer som måste bli klara innan skolan börjar så det är väl bäst att börja med det nu. Kanske inte det roligaste direkt, men en grej som vi ska göra är någon form av berikningsgrej till ett djur. Det låter lite konstigt kanske, men det är som en form av en leksak haha. Tur att jag har min hamster då ;) Nu tänkte jag gå ut en stund, puss.

tisdag 4 januari 2011

VILKEN OTUR MAN HAR ALLTSÅ...

Ja den där tjejen som skulle komma och kolla på katterna backade ur så hon ska inte komma, det var ju snällt av henne.... Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Nu försöker jag hitta mina kort till id-kortet men dom är ju borta såklart haha. Så jag ska åka hem till pappa och leta där annars får jag ta nya helt enkelt... fan vad det här suger! Men snart skulle Berit komma, hon kanske vet var jag har lagt dom haha. 
Får väl fortsätta leta nu, typiskt mig som är så jäkla glömskt hela tiden...haha.

CONFUSION

Godmorgon godmorgon. Det blir lite ändrade planer idag. Det var ju tänkt att jag skulle följa med mamma upp till sthlm, men sen ringde det en tjej som ville komma och kolla på mina katter så då fick vi strunta i att åka till sthlm idag. Men det får vi göra någon annan dag helt enkelt! Jag satte faktiskt in en annons om mina små katter på blocket, men jag trodde inte att någon skulle höra av sig faktiskt. Suveränt att hon ville komma och kolla på dom, men jag kommer sakna mina små pluttar. Nu får vi bara en liten kvar hemma :( Men tänk er själva att ha fyra galna katter hemma som jämnt och ständigt vill ha mat haha..det blir lite mycket. 

Nu ska jag i alla fall följa med mamma på en promenad sen ska jag åka upp till pappa vid två och visa katterna. Sen kommer Berit hit och då ska vi fixa våra id-kort på banken. Haha nej jag har inte ett id-kort än...pinsamt. xoxo
såhär ser jag ut idag

måndag 3 januari 2011

3 JANUARI

Vilka otroligt bra rubriker jag har tycker jag...haha. Har verkligen ingen lust att blogg något idag meeen ett inlägg kan jag väl bjuda på. Just nu sitter jag och kikar på The City maraton, fast ja jag har ju typ redan sett alla avsnitt men jag har inte så mycket annat att göra. Ska försöka dra ut min mami på en långpromenad sen, det är ju så himla fint väder ute! Jättesugen på sushi också, ska försöka få mamma att köpa lite till moi senare hehe... Åker förmodligen med mamma till sthlm i morgon, får väl se vad som händer.  Hoppas ni får en bra dag, puss puss.

söndag 2 januari 2011

FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SAGT FÖRLÅT.

Har precis sett klart första säsongen av Gossip Girl....nu är jag depp för jag har inte de andra säsongerna :'( Även fast jag har sett alla avsnitt kan jag sitta och kolla på dom om och om igen haha. 
Ja, finns inte så mycket att skriva. Började kolla på Family Guy istället, haha så jäkla roligt. Ska börja packa lite kläder sen åker jag nog till mamma. Måste bara äta lite först. Tror jag ska ta mig en ordentlig titt på lite datorer igen. Pappa sa att han kunde bidra med några tusenlappar, och det tackar man ju inte nej till direkt. Det är bara så himla svårt att bestämma sig! Bara det bästa till den bästa liksom ;) haha skoja, nej men såklart vill man ha en bra dator, frågan är bara vilken som är bäst...hmm... 

2 JANUARI

Hej hej bloggen! Vaknade runt elva, satte mig vid tv:n och somnade nästan om igen haha. Lykke kom förbi för en stund sedan och hämtade sin hamster. Just nu försöker jag få tag i en viss Johanna Johnson men det går inge vidare, människan svarar ju aldriiiiig. 
Ska väl ut i kylan till min kanin, sen ska jag nog åka till mamma. Tycker så synd om min kanin som får sitta i ett kallt hönshus och frysa. Men han är en sån där kanin som man inte kan ha inomhus för han är så jäkla stor, då tycker man ju bara synd om honom hehe...
Var inne och kikade på h&ms hemsida igår och jag ska nog beställa en hel del där ifrån. Orkar inte gå runt i affärer, smidigare att beställa hem hehe jag är lat... Dock känns det lite skumt att dom redan har börjat sälja sommarkläder...

lördag 1 januari 2011

1 JANUARI 2011

Kan inte fatta att det redan är januari och nytt år! Det går läskigt snabbt nu för tiden... När man var yngre tyckte man att det gick vääääldigt långsamt, fast då hade man kanske inte lika mycket att göra som nu haha. Orkar inte berätta om igår för det är ändå väldigt ointressant.. 
Nej nu ser jag framåt istället, dags för nya tag och nya utmaningar! Tänkte börja året med att beställa lite kläder från modekungen. Har spanat in två tröjor som jag vill ha. Bra start på det nya året om du frågar mig haha. Beställer dom nu, sen ska jag nog kolla på film. puss puss