bloggerfy

tisdag 31 augusti 2010

21:03

Åh är inte oboy bland dom bästa dryckerna som finns? :D Kan typ inte få nog av det. Fast det är ju inte så nyttigt.. och jag får alltid ont i magen, är lite känslig mot mjölk... men who cares det är ju gott! Känns som att jag behöver börja tjata på mamma nu så att vi ska komma iväg till Livepool i höst. Fast hon är ju flygrädd men då åker jag själv! För jag SKA dit. Haha knäpp man är... Juste idag höll jag på att somna på lektionen (okej det var faktiskt två lektioner) för typ tredje gången på en vecka. Det roliga är att det alltid är samma lektioner, inte bra det. Fast just då önskar man ju att det stod en skön säng i närheten ;) Nej nu ska jag stryka en tröja, ingen service i det här huset. Godnatt säger jag nog.

ont i tårna

Hej! Kom precis hem från the school. Det har varit en helt okej dag, har fått "visiterat" sköldpaddor, ödlor och skäggagamer inte alla som får göra det varje dag ;) Har fått värsta feta skavsåret på tårna :( det gör jätteont! Föresten försökte jag slänga in ett inlägg under dagen men datorerna på skolan funkar verkligen inte som dom ska så det gick åt skogen... plus att mitt andvändarkonto som man får av skolan har spärrats, så jag måste fixa det i morgon... fast jag borde kunna komma in på schoolsoft. Jaja nu ska jag vänta på käk, sen ska jag förhoppningsvis få hjälp med att sätta upp en hylla och lite annat smått och gott i mitt rum.

Detta hade jag på mig idag:
Stickad kofta-Monki
Jeans-Monki
Skor-Converse
Väska-Accessorize

måndag 30 augusti 2010

tummen upp, fast nej

Jag hatar att gå upp tidigt på morgonen, det är nog inte min grej längre. Det kanske var det när jag var liten men nej inte nu längre, fy. Jag tänker alltid att jag kanske kan ta en tupplur på tåget, men så fort man sätter sig blir man genast jättepigg i stället det kan ju knappast vara rätt liksom. Plus att jag måste gå och lägga mig as tidigt hehe men that's life, skolan är ju faktiskt helt okej! :) Nu ska jag fixa lite tills i morgon sen måste man väl sova i guess. Sleep well cyckelställ. 
bra cam man har, haha!

lång dag

Hejsan bloggen. Kom hem runt halv sex idag. Slutade vid tre men sen åkte jag och pyckis in till Södertälje för vi skulle kolla om vi hittade en kompis till min hamster haha. Men det fanns bara en kille kvar så det bet blev inget, jag vill ju ha två honor ;) Får väl kolla runt lite om det är någon som säljer. När jag kom hem hade alla redan ätit pizza tydligen, men det jag fick äta var en äcklig pan pizza men jag stod över. Nu ska jag nog kika runt efter en hamster, see ya.

en sån här plutt har jag hemma och hon behöver en liten kompis, det är dock inte min på bilden.

söndag 29 augusti 2010

ny header

Sitter och försöker få till en ny header men den jag gjorde nyss blev jätteliten så jag måste göra om den, lyckat haha. Vi får väl se när det kommer upp en ny, måste jobba lite på den först. Den måste ju vara snygg ;) Har fixat mitt internet också(JAG har fixat det!!) så nu flyter allt på som det ska. Nu ska jag fika lite sen ska jag nog åka till mamma frammåt kvällen, bye.

http://kanal5.se/andreaswijk


Söndag

God morgon, eller god förmiddag haha. Sitter vid datan och käkar lite vindruvor. Hemmaodlade är så mycket godare än dom man kan köpa i affären! Idag är det sånt där tråkigt väder, mulet och regn i luften. Vad ska man göra då liksom. Kanske kolla på en bra film? Får väl se. I morgon är det skola igen, helgen verkar gå förbi på en sekund. Hoppas det inte regnar då... Nej nu ska jag fortsätta proppa i mig vindruvor, hörs sen.

morgontrött tjej med vindruvor

lördag 28 augusti 2010

21:40

Hejsan :) Sitter och dricker mitt favorit te, ska snart sätta på en film. Har inte gjort särskillt mycket idag, fikat och njutit av solen. Fast kallt är det... Nu ligger en liten liten kattunge i min säng och leker så söt haha. Jag är verkligen jättetrött nu fast jag inte har gjort något. Helgerna går så snabbt nu för tiden, hinner inte med att vila en endaste sekund. Nej nu tror jag den lilla saken i min säng vill gå ut, får se om jag skriver något mer inlägg senare tror knappast det. Ha en trevlig lördagskväll, bye.

Jag och min fina vän

Morning sunshines

Har faktiskt varit vaken ganska länge, ovanligt... Är hos min pappa nu sen ska jag åka in till Gnesta och fixa lite saker och hämta min gulliga farmor. Hon har faktiskt varit sjuk ett tag men nu mår hon bra igen som tur är! Nu ska jag ner och fixa frukost och njuta av det fina vädret, bye.

fredag 27 augusti 2010

från och med du

shopping

Sådär nu var man hemma igen! Slutade som sagt vid tolv idag, efter det så drog jag och Lykke in till centrum och åt lunch sen gick vi runt i lite affärer. Ikväll blir det tacomiddag (haha lykke) med Berra, camilla och annakarin. Mums! Jag hittade ju lite fina saker som kommer här:

Kofta- BikBok
skor- Converse

Jeans- Monki
     
Örhängerna fick jag gratis!

trött

uppe tidigt nu! Ska snart iväg till skolan, kommer nog inte komma hem så tidgit för vi ska in till stan efter vi har slutat. Slutar runt tolv idag :D Tänkte slänga in ett inlägg nu i stället. MEn nu har jag as bråttom så jag måste sticka hejdå!

torsdag 26 augusti 2010

Segt

Har legat framför tv:n ända sen jag kom hem...skönt! Idag skulle man ju få veta hur mycket lön man ska få men det verkar ju som alla har fått ett besked förutom jag. Jag behöver min pengar så fort som möjligt ju!! kommunen kan man verkligen lita på... yeah right. Skit samma, nu sitter jag och slappnar av med ett glas oboy. Det måste ju vara bland det bästa som finns! Ska snart gör i ordning mig för kvällen. Glömde bort att jag skulle duscha så det blev lite panik nyss haha. See you tomorrow, godnatt.

Regn regn regn

Det blev ett litet försenat inlägg här då. Kom hem för ganska länge sen. I morse hade vi djurskötsel och jag fick städa marsvinsburen, sååå söta! Såklart så skulle det till att regna igen när vi skulle gå och äta, tur att jag hade mitt paraflax med mig. Ikväll blir det ingen NRJ för Hassle ska tydligen inte komma? Ingen idé att gå om inte han kommer haha freak. Och i morgon är det en stor dag, lönedag! I morgon ska det brännas pengar, ja inte allt förstås men lite... Det känns som att jag behöver påfyllning i min garderob, den står nästan och gapar tomt. Nu när jag har massa rabatt så ska man ju passa på för dom går ut snart. Nu ska jag käka, hejdå.

det är mörkt utanför mitt fönster

onsdag 25 augusti 2010

Right now

Här sitter jag i min ensamhet haha nejdå, jag hör B prata för fullt i telefonen. Föresten fångarna på fortet, visst går det varje dag? Jag trodde bara att det skulle gå på måndagar. Kollade första avsnittet men det sög ganska rejält. Men om det går idag ska jag nog kolla. Jag vill ju se när alla bloggare ska vara med, haha dom kommer ju inte klara av någonting. Juste klockan som visas vid varje inlägg längst ner går inte riktigt som den ska om någon har märkt det, ska försöka fixa det så snart som möjligt. Nu ska jag plocka fram något som jag kan ha på mig i morgon, vi hoppas på NRJ då också!

Visst är min fondvägg fin? Precis i min stil.

försökte ta en bild där den kom med, ja ni ser ju resultatet haha...

onsdag

Hej! Är nyss hemkommen från skolan. Det har varit en helt ok dag, fick sluta vid halv ett! Men smart som jag är så glömde jag mina mackor som jag skulle haft med mig i morse plus paraplyet. Så när vi skulle dra hem då spöregnar det ute... Både jag och lykkis blev genomblöta, sen satt vi på tåget och stank blöt hund. Direkt när jag kom hem hoppa jag in i duschen satans vad skönt det var! Nu ska jag nog glo framför tv:n under en filt haha, see ya

Godmorgon

Godmorgon! Nu sticker jag till skolan, vi ska ha kickoff dag så det blir inga lektioner!

tisdag 24 augusti 2010

21:52

Nu är allt fixat in i minsta detalj tills i morgon, nu är det bara sömnen som fattas. Läste att Tiger Woods och Elin hade skillt sig........who cares? Så himla onödigt att alla ska lägga sig i en sådan privat sak, jag tycker i alla fall inte att det är kul att höra om någon har skillt sig eller inte. Det är deras problem liksom. Kollade på Fångarna på fortet igår, blä vad tråkigt det var. Fast idag missade jag det, verkade som om det var bättre deltagare idag. Aja det fick bli fotboll för min del ;) Nu ska jag sova, godnatt.

sleepy

nu har jag åkt fram och tillbaka till papi, haha jag var så smart att jag glömde nyckeln hos mamma. Nu har jag typ ingen känsel i mina fingrar så jag kan knappt skriva haha. Nu ska jag nog fixa lite i mitt rum, det blir alltid så stressigt på morgonen så jag slänger kläder lite här och var...  

hemma!

tjo, nu har jag äntligen kommit hem! jag slutade halv fem(!!!) så nu har jag käkat lite mat, sen ska jag hoppa in i duschen. Men i morgon börjar jag hav tio, det är ju bra ;) Klockan åtta i morse fick jag städa råttornas bur, jag hamnade i gnagargruppen vilket jag ville :D för er som inte vet så går jag på ett djurgymnasium that's why ;) På torsdag bir det Hassle och på fredag hoppas jag att jag får min lön. Bra grejer det. Nepp nu ska jag kila, hörs snart.

måndag 23 augusti 2010

hello

Hej! Har precis kommit hem, följde med mammsi till Hemköp en snabbis. Nu sitter jag här och väntar på mat, svälter snart hahah. Idag gick det helt ok i skolan, var inte så jättejobbigt att gå upp runt halv sex fast nu är jag ganska trött... På onsdag har vi kick-off dag med hela skolan vid Haninge så då börjar vi inte förns halv tio! Nu ska jag keeeka hejdå.

outfit for today:
Tee- Monki
Shorts- BikBok
Hatt- Monki
Gammal väska från H&M + Converse

söndag 22 augusti 2010

Godnatt

nu måste jag "försöka" sova, inte för att det kommer gå så bra men men. INTE kul att gå upp tjugo i sex... men that's life. Nu ska jag göra mig i ordning sen blir det till att sova. Godnatt!

Höstjacka

sitter och spanar efter en höstjacka och jag har hittat en som jag är kär i hihi. Kolla framsidan likom, sen baksidan hur snygg som helst! tror nog att jag ska klicka hem den. Samtliga jackor kommer från asos.com



höll på att dör när jag såg den här!
Hur kan man ha på sig en sån jacka, hon ser ju ut som värsta biffen haha. Nej usch.

yeah

Okej gårdagen var grym! Timo ägde alla, det blev värsta draget på slutet när han kom. Fast det blev så jäkla trångt och några idioter stod ju i mitten och knuffa runt hela publiken, moget. Sen att det var på en grusplan var ju inte heller så kul mitt hår blev alldeles dammigt haha. Vi drog väl hemmåt runt halv ett sen så sov jag och Erika hos Johanna. Kom hem för en liten stund sedan, i morgon börjar jag åtta yeeeey... fast jag och min bästavän ska ha djurskötsel i två timmar så det gör inget, får ju hålla på med djuren liksom ;)

haha och johanna tar upp hela bilden ;)
söt!
dom på bilden ovan vet jag inte vad om hette men dom var helt okej
Timo!

lördag 21 augusti 2010

never say never

var uppe med tuppen i morse för jag skulle gå på en sån där kurs om man ska kunna börja övningsköra. Den kursen kan jag beskriva med ett ord: TRÅKIG. Fick sitta där i tre timmar och lyssna på en gubbe som verkade lite halvt senil, fick verkligen anstränga mig för att inte somna haha. Men lite nytt lärde jag mig i alla fall. Ikväll blir det troligtvis att jag åker iväg till nyköping igen och kollar på Timo på Typ en festival hehe ;) Men först måste jag hinna med att göra tusen andra saker... Bye!

En av mina små pluttar. Någon som vill köpa en?
Kontakta mig i sånna fall, för visst är den lite söt?

fredag 20 augusti 2010

Hemma

Hej! Kom hem för en liten stund sen. Jag och Lykke åkte in och käka efter vi hade slutat ;) haha på uppropet så trodde ju jag och lykke att vi självklart skulle hamna i samma klass, det var ju det vi ville liksom. Men nej då hade dom delat på två klasser och blandat dom så jag hamnade i A och Lykke i B. Vi fick typ panik haha, så vi gick iväg åt olika håll. Men nu är det fixat så vi går i samma klass nu som tur är ;) Nu sticker jag iväg till Nyköping kommer nog hem sent, see ya!

Nu drar jag...

                                                Nu drar jag iväg till skolan, wish me luck!

torsdag 19 augusti 2010

fresh

sitter här med Lykke och käkar chokladboll :D vi börjar tio i morgon så vi behöver inte gå upp så jättetidigt. Det märks att det börjar bli höst ute nu, kallt och regn... inte kul :( fast jag ser fram emot att få bära mysiga höstkläder i och för sig!

köpt igår

oversizetröjor-Monki
basic- Cubus
mappar- Lagerhaus
CHOKLADEN-Lagerhaus haha.

sunshine

Hej! Vaknade för en stund sen är typ as trött fortfarande men men... Om ett tag ska jag träffa Lykke så vi kan tagga tillsammans inför skolstarten i morgon, viktigt sånt där ;) Sen håller vi på att prata om att åka till Barcelona nästa sommar, hoppas hon får bara! Det kommer bli skitkul i sånna fall. Men jag tror vi måste träna upp spanskan lite eftersom man läser det i tre veckor där. Nu ska jag fixa frukost, see ya.

onsdag 18 augusti 2010

waka waka...

 kan inte sluta gå runt och sjunga på den låten, tur att den är bra då haha. Nu är det så att jag tänkte visa vad jag har köpt idag men min dator vill inte sammarbeta right know så det får väl bli i morgon...

    Hur snygga är inte dom här föresten? Måste nog beställa dom och lite till.
stylebytyra.se

onsdag

Kom hem för en stund sen. Efter skansen åkte vi in till centrum och kolla lite i affärer och fikade. Blev lite basic kläder för min del men det behövs ju alltid liksom. Fast nu har jag inga pengar kvar... men jag får min lön snart hoppas jag. Haha vi gick in på lagerhaus och köpte en chokladkaka för 35 spänn illa, den var inte ens god... Blev inte så mycket bilder från min sida, johanna tog de flesta ;)

                       Det verkade som om viss av djuren på skansen var en aning trötta ;)
                                          Branden på freja som ägde rum igår natt haha.

nu kör vi

Godmorgon! snart drar jag till tåget och möter upp Johanna och Erika sen drar vi till skansen, johanna har ju tre inträdesbiljetter så man måste ju passa på haha ;) Btw kul att man kunde sova inatt när man bor bredvid en brinnande skola...haha

tisdag 17 augusti 2010

lovekiller

bra låt det där. Nu är mitt sl-kort hämtat sen kom jag på att jag har fått hem ett paket från h&m också så det är hämtat nu. Har inte tagit någon bild på vad det var om någon hade velat se haha, kanske kan göra det senare vem vet ;) Nu sitter jag och väntar på att få smaka nybakta bullar sen måste jag städa mitt rum, eller i alla fall börja lite smått... Ha det!
snygg kille den där torres

tisdag

mitt internet är verkligen seeegt, hatar det. ska nog hoppa in i duschen snart sen ska jag åka och hämta ut mitt sl-kort, börjar ju skolan den tjugonde... på en fredag, nödvändigt nja. kul att alla bilder på datan har försvunnit också... bye

miss it

måndag 16 augusti 2010

film

kom precis hem från Johanna, hittade min moppe så nu är allt lungt igen haha. Ska nog kolla på lite film nu känner för att kolla på karate kid fast jag såg den för inte alls länge sen... Sista dagen på jobbet blev avklarad idag också, fick en fin liten blomma måste ju betyda att jag har varit duktig eller hur? :D

Bjuder på en ful bild från skansen, på onsdag drar jag dit igen!

Första inlägget!

Yes, första inlägget här då. Tack världens bästa Johanna för hjälpen med designen, den blev ju bra trots allt haha ;) Sitter hemma hos Johanna nu, min moped är försvunnen så jag vet inte riktigt hur jag ska komma hem sen men men... Nu ska jag och hannie fortsätta att göra det som vi är bäst på CHILLA.